OPERASI PEMBERSIHAN !

by - Januari 17, 2010


ERmm...geram tgk selut selut kat kereta wife aku nih...rasanya selut tu dah bertapak kat kereta tu selama 2 minggu..huhu...berdebu jek...kira kalau nak buat lulisan abstrak kat body keta ni amatlah dialu alukan la...

Pagi ni lebih kurang dalam kul 12 tengahari ( pagi ???? erk ) aku memulakan operasi setelah puas membelek blog aku....aku tak puashati betul ngan pic header aku tu...dok la ekjas macam macam....

ni antara yang aku dah buat..tapi aku tak puehhh hatiiii...gambar aku yang cun banyak kat opis..huhu....sejam buat..last last kembali guna gambar lama...esok p kije baru buat laen..huhu

Pastu turun makan roti sat...huarghhh..lapaq...kul 11 baru bekpas...tido semalam kul 2 lebih..uhuhu..tido tak lenaaaa..aku mimpi hantu..untuk kali pertama aku jadi seram giler..sebab antu dia amatlah mengerikan...aku tersedar dari mimpi..tengok jam baru kul 3 pagi...gelap..huhu..aku tarik selimut ..tarik kaki..mana tau la kan ..ada jue-on kat kaki aku ke...masukkan dalam selimut..

Sekali aku terasa..ada sesuatu kat kaki aku...hah sudah..dari tapak kaki...nak ke betis...gulp !....aku dah tak lena tidoooo....huwaaaa

Pas makan pagi tu , aku pun ambik baldi , sabun n semua bahan bahan untuk basuh keta laa....jeng jeng jeng....malas ??? biasanya mmg aku malas....untuk pengetahuan korang , ini adalah kali kedua dalam hidup aku , aku basuh keta !! dulu masa kecik kecik , aku basuh bas sekolah...high level terus..apa kelas kereta kereta neh !! hahaha..



Jgn tengok kaki aku ye..aurat tu..malas nak edit....tengok dosa..aku pun dapat gak..tapi aku dah warning neh..jgn tengk !! tengok atas jek..

Ni pun sama..jgn tengokkk..ye laa...aku letak sebab aku nak bagi geng laki tengok...geng perempuan , sila skip..tengok keta dah la ek..


Jeng jeng jenggg....siap daaah..kan berkilat tu...iskh iskh iskh ..tak ku sangka....3 level tu aku bersihkan...memula aku basuh dulu....pastu aku sabun...pastu basuh lagi...baru aku gunakan bancuhan special aku untuk mengilatkannya...haaaa...

Pada yang malas basuh keta tu...nak suh aku basuhkan ? boleh jee...meh la antar ke rumah aku....amat digalakkan sekalii..sekali basuh , harga kawan kawan..aku amik rm50....sekali ngan breakfast...harga bukan kawan kawan , aku bagi freee..sebab nak jadi kawan kan..hehehe...
BASUHLAH SENDIRI !!!! PEMALASSSS TUULL

You May Also Like

7 comments

  1. hi... juz blog walking... btw, nice page...!!!~~ click my nuff also, k...

    BalasPadam
  2. ahak.. mmg strong la.. penah g gym tapi tk penah dapat bdan cm nie.. huuuu,

    ashari nak tolong designkn header tk? ad msa leh buatkan bosan2 nih.. free

    BalasPadam
  3. diDen : errkk...ashaari tu nama bapak aku daaa...panggil aku BEN ...huhu...

    Terima kasih atas pelawaan tu tapi suka nak buat sendiri..lebih puashati... hehe...

    BalasPadam
  4. bro ajar kau bagi aku tips nak ketul2 macam kau boleh? aku main gym gak, tapi yang besar perut aku, aku minum protien gns entah apa nama tah, tak besar2 gak, kalau boleh bagi tips kat email aku bestofme321@gmail.com

    BalasPadam
  5. ben!! tolong basuh si putih skali...

    BalasPadam
  6. owwhh ben ada tak senaman nk kuatkan lengan dan dada?

    BalasPadam