BANGUNAN BARU KEMENTERIAN PELANCONGAN DI PUTRAJAYA ???

by - Januari 25, 2010

Hari sabtu lepas , selepas perjanjian tukar hak milik BLOG BEN ASHAARI tu , aku ngan wife aku bawak dia berjalan jalan sekitar Putrajaya...sungguhpun 'makan angin ' ini hanyalah melibatkan aku dan wife aku manakala bos baru blog ben ashaari tu , dah sampai 'PARIS' ..huhu..mmg niat nak bawak dia naik keta..baru dia leh tido..dalam umah tu tak leh tdo...panas la kot ..lagi pun dia tengah demam...oh ya..ramai ingat tu anak aku...untuk pengetahuan ...tu anak buah wife aku...ahaks...

Ok..tamo bebel dah..jom kita g usha ...



Bangunan baru tu berdekatan dengan PICC dan PULLMAN ...swimming pool pun dekat gak..hehe

Ini PULLMAN....





Berhampiran bangunan tu terdpt kuarters kerajaan sedang dalam pembinaan...dengar cita , sapa nak apply , dah boleh dah..huhu....

Bila nak siap ? ermmmm...kalau dari khabar angin , hujung tahun ni ..paling tidak pun tahun depan masuk dh..apa pun..tunggguuuu...

Kalau pindah sini...aku suka dan juga duka...pertama...dekat ngan rumah..kedua..aku tak leh g bionic gym dh..huwaaaaa.....sebab dah tak balik sana....huhu..cedeeeyynyeee....( aku tetap g gakkkkkkk )

PERSOALAN YANG DITIMBULKAN DISINI...ADAKAH MM2H TERLIBAT DALAM PERPINDAHAN INI ???????

You May Also Like

2 comments

  1. lor....bangunan kementerian pelancongan rupanya...ok la kalo mcm tu...ko pindah kat sini ok gak...ada la aku geng gym yg baru...hehehe...

    BalasPadam
  2. kawan saya kementerian pelancongan jugak dulu..kenal ke cikin?

    BalasPadam