FACEBOOK ACC !

by - Januari 17, 2010

- gambar ni takde kene mengena dengan tajuk !

Aku rasa ( bukan perasan tau ) ada yang nak add aku dalam sebagai friend dalam listnya..untuk pengetahuan saudara saudari , acc BEN ASHAARI II yang saya gunakan sekarang ni dah full house...tak leh nak sumbat dah..tak tau nak delete sapa ....maka dengan itu saya telah wujudkan satu lagi acc peribadi saya yang mana khas untuk kawan kawan blog dan GENGBLOGGER ..boleh la search BEN ASHAARI ...( BEN ASHAARI , BEN ASHAARI II ) ..dan pada yang minat body building ..boleh la add BIONIC GYM...semua tu acc aku...

Untuk wanita lak...ada KELAB WANITA dalam FACEBOOK tu...kalau nak promote business ke..ada masalah peribadi n nak tanya pendapat kawan kawan , boleh la join group tu...

Utk blogger yang nak promote blog ..ada KELAB BLOGGER....

Dan saya sendiri ada kelab sendiri..hehehe...BEN ASHAARI BLOG ..tujuan adalah untuk menyebarkan maklumat dengan pantas bila ada info yang memerlukan jawapan dengan segera...

Apa lagii ??? add leee....

You May Also Like

1 comments