FUH..LEGA....

by - Januari 15, 2010

Penat...tu dalam kepala aku...tu semua cuma psikologi jek...sedangkan badan aku masih mampu bergerak lebih jauh...dok pk penattt je..tu yang jadi penat...

Semalam , hari terakhir aku workout...selebihnya akan aku workout di rumah sahaja...barang barang dah ada...latihan ringan je...hehe....

Mesti korang terpk dalam kepala..nape la mamat ni beria sangat ..bukannya gemuk mana pun...hehe..mmg la tak gemuk tapi aku lebih nak menjaga kesihatan..bagi senantiasa berpeluh n elakkan pk yang berat berat..bila kat gym , aku kena bagi kosentrasi pada latihan aku...

So semalam aku buat latihan biseps n triceps sahaja..tak byk rutin pun sebab aku nak kejar masa...sebab pas workout aku nak g Glenneagles Ampang..nak lawat anak buah aku kat sana...

Maka bermulalah aku seperti biasa...berkardio terlebih dahulu...dalam 10-15 minit..

Sempat berborak lagi tu...brother ni bodyguard..sapa ada bran ??? hehehe..bekas tentera tapi skang dah jadi bodyguard bertauliah..huhuh..



Ramai turun gym skang ni...musim membina badan kot...hehe


Ok...aku mulakan yang ini ..tu pun selepas aku layan 'kayu' tu...hehe
Take 5 bebeh !!!!! bergambar sattt



Layan triceps plakkk..ni ok skit..tak penat..still leh layaaaannnn...buat slow slow jee..tu yang parahh..tak leh laju laju..



Hehehe...brother ni ? aku tak leh komen ..nanti dia baca , abis aku..

Hehehe...diorng ni ? aku tak berani nak join...mau pengsan dikerjakan diorg nanti...tak sama level beb...heheheh...diorg tengah prepare untuk pertandingan dalam bulan 3-4 nanti...huhu..tengok la berapa keping tu...sekeping 20kg..kira laa....bar tu pun 20 kg....ada brannn?

ERk...mamat ni ? hahahha....nak jumpa ? cari dia kat baskin robbin time square...bila jumpa , korang cakap la korang kawan 'cikgu' ..hahaha..sah dapat free..gurau jeeee

Malam tu..aku ,wife aku , parents aku g Gleanneagles Ampang ...mak aku ajak...menurut mak aku , anak buah aku tu ..Adam dapat jangkitan kuman di paru parunya..ermm..


Hehe...sempat posing tuu mamat nehh



Haaaa..dalam kul 10 malam , baru balik...Malam ni tak tau nak g ke tak lagi...penat ..plan nak rehat 3 hari ni..huhuh..banyak kijee...hehehe...

Makin besar lak aku skang ni ek...hehehe... ;)

You May Also Like

6 comments

  1. tuf nye badan abg2 ni... ngeri plak tgk... hehehe btw bagus la jaga badan seblum dpt sakit ni

    BalasPadam
  2. Berketul² bdnnya. Hubby slalu gak angkat² besi ni, siap beli protein skali, mahal plak tu.

    BalasPadam
  3. wah..
    maintain je bang..
    dah sedap dah badan tuh..

    BalasPadam
  4. hehe..tqqq
    cik editor...takde lagi..akan datang ..insyaAllah

    BalasPadam