HADIAH DARI JOHOR ? ??? SAPA BAGII ???

by - Januari 28, 2010

Semalam , aku terima satu bungkusan dari JOHOR ! ...ermmm...aku pelik ! sapa pulak bagi...huh ! Aku pegang....ermm..lembik jeeek...biar bona nih...takkan bom kot ? lembik ni...ke ada racun apa tu..ala yang diorng takut tu...yang siap letak dalam sampul surat tu...iskh..takkan korang tak hengat kot !! haihh....lem laaaa..

Kalau korang tak ingat , aku lagi laaa....aku kan dah berusia...nyanyuk sudaaa...huhu.....haaaa..racun tu laaaa.....haa..betul betul...ok aku teruskan..

Bila aku tengok..ada nama aku tertera kat situ..mmg la nama aku , kalau tak takkan si rizal tu leh bagi menda tu kat aku....adehh....

Aku takut nak bukak ...aku letak atas meja....aku amik gambar....yela..kot kot bom ke....ada bahan bukti skit....menunjukkan aku tak bersalah...kan kan..bijak tak aku ? haa..ye laaa..aku tau..korang tak yah puji pun aku tau aku bijak...

Kemudian....aku koyak skit skit....hampir 30 minit jugak la aku koyak..macam macam gaya koyakkan aku buat..ada cara kuak kupu kupu...kuak lentang ...terjun papan anjal..tapi paling best aku buat cara koyakan berirama...comey jeee rupe aku...haaa...

Inilah rupa bungkusan itu....


Setelah setengah jam aku mengoyakkan ....maka inilah hasilnya...hehehe

Sekali paste mee bandung laaaaaaa...hahahahhaha..kawan FB aku kat JOHOR bagi...percuma..hehehe....

So sabtu ni aku nak rasa la..suh mak aku masak..semua orang leh makan..kalau wife aku masak , takat aku ngan dia je makan...sapa nak perabih semua..banyak tuuu...lagi pun mmg cadangan dia yang suh mak aku masak..bukan dia malas cuma , aku kan diet skit...takkan nak jadi 'DBKL' kot...nak perabih semua tu..hehehe...

Apa apa pun tunggu ari sabtu ni..sedap atau tidak..aku bagitau korang..kalau sedap ? hehehe..tunggu apa lagi..aku nak order lagi laaaaaaaaaaaaaaaaa....hahahaha...korang tamo ? tu alamat dia tertera kat situ..tak pun kat blog belah kanan ni pun ada haaa..citarasa rinduan..pas makan pasti rindu merindu..auwwww...hahaha...

Terima kasih SITI RAHAYU ABD RAHMAN atas pemberian itu..hehehe....

MANDI BEN MANDI....BAU KAMBING DAH TUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...

You May Also Like

3 comments

  1. salam ziarah..
    first time dengar pati mee bandung...=)
    hehehe
    btw, safety step first b4 buka bungkusan?!
    nice!

    BalasPadam
  2. hehe...miera ..salah tulis..paste...ahaks..
    takde maknanye safety..sebenarnya main koyak je...sebab tau dah sapa bagi..hehehe..saja bikin gempak

    BalasPadam
  3. sama2x....masak jgn tak masak

    BalasPadam