BLOG AKU TELAH DIJUAL !

by - Januari 23, 2010

Apa nak buat ? Segalanya kerana wang ! Disebabkan itu lah Blog Ben Ashaari dijual dengan harga mengikut pasaran...kalau nak diikutkan leh dapat ferrari limited edition 7 bijik la..

Pada mulanya perbincangan dilaku atas dasar business tapi segalanya berubah apa bila pemilik barunya bertegas nak memiliki 100 % saham Ben Ashaari Blog...Harga yang ditawarkan adalah amat tinggi...ermmm...terpaksalah menerimanya..

Dijangkakan pemilik baru itu akan memulakan operasinya pada awal petang nanti..tu pun kalau dia rajin la..ni pon tgk dah bantai tidur kat bawah lepas pekena susu...huhu..

Baiklah..dipekenalkan pemilik baru Blog Ben AShaari ...Ammar !!!! hehehe

Untuk merasmikan entri pertama dia ...dia connect to internet dulu mengunakan maxis broadband..

Buruk gile dia kata layout ni ?? dia nak buat perubahan 100% !! sapa nak masuk baca , kena beli tiket dulu...kalau nak baca sebulan , sila post pampers kat dia ...tu syaratnya..

Dia memulakan entri pertama dia....tapi tak sempat nak taip satu perkaataan , dia dah bantai tertido depan laptop tu..maka peluang keemasan itu aku amik !!!

Aku tukar hak milik !! aku amik cop jari dia...tanda pada kertas perjanjian..hahahahhaa..skang blog ini milik aku semula..selain dari dapat duit , blog ini tak tergadai sama sekali...hahahahahha..bijak tak aku ? hehe


Saat saat perbincangan diadakan di Hotel terkemuka di Dubai ..

Perbincangan dilakukan dengan penuh ramah mesra...aku cuba membodeknya..aku tawarkan US$ 1 BILLION !
Diam mengambil masa untuk berfikir...hurmmm


Pk boss...pkkk....hehehe..aku kayaaa..Last last dia tertidur !! laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..............

JANGAN MARAH AAAA...hehehe..

You May Also Like

113 comments

  1. comeynyew....nak tgk muka dia....BUlat!hehe

    BalasPadam
  2. olololo...comelnye la lengan dia. geram!

    BalasPadam
  3. adui..........buat suspen jer........

    BalasPadam
  4. comel lerrr anak ko ben.....
    how come i dont know ????????

    BalasPadam
  5. comeynye..rse nk picit2 jer...pipi la..hehe

    BalasPadam
  6. laa ingatkn sape la yg sungguh2 nk bli blog yg x seberape nie.. hahahaaa jgn mare, btw comeynye baby ammar..

    BalasPadam
  7. chehhhh!!!yo yo ooo jek..igtkan btul2 jek jual blog..hahaha

    BalasPadam
  8. Nice one bro..hehehe..mati-mati ingat betul...tapi bulehkan kalau nak jual blog??

    BalasPadam
  9. Perghh.. tajuk hype tak hingat nyer.. kikiki...

    BalasPadam
  10. Muhahahaha comel jer anda berdua.

    BalasPadam
  11. hahhaa...suspen je tajuk..eh beby comeinye...


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  12. Alahai.. Entry ini sgt comel mcm baby tu jgk. Hik3!

    BalasPadam
  13. comelnyer dia...hehe.......cam nak cium2x je sbb dia bulat..huhu

    BalasPadam
  14. slm ziarah...

    wahhhh sgt comel mamat tuuu
    kecik2 dah pandai ngadap laptop. hehehe

    BalasPadam
  15. eeei like father like son!..hahakss damn cute!

    BalasPadam
  16. comel.pandai beraksi. gojes.haha

    BalasPadam
  17. amboi..comel sungguh si botak itu ya..
    ada hati nak beli blog ye..
    bijak2..=)

    BalasPadam
  18. comel nyew..
    nakal sungguh dy eyh.

    BalasPadam
  19. hahha cutenyeee!! syuke!!!k3ix~

    BalasPadam
  20. KAWAIIII!!!!! comeeeyyy!!! gileeee!!!

    BalasPadam
  21. hahaa... ni mmg betul2 lawak... ekeke...

    //salam ziarah dari pisyek.com =)

    BalasPadam
  22. Wahaha.. entri yg penuh berseni..
    geram aku tengok pipinya...

    BalasPadam
  23. hahah lwk2! comel anak bro.. jap check lain entry! kalau best akan follow nie! sila teruja :P mcm bagus je aku

    BalasPadam
  24. aishahrezza said

    suka2...comelnya dak botak 2,geramnya tgk. hehehh....

    BalasPadam
  25. hahahaha...tipah tertipu...:D
    btw...baby sgt comey...mulat jer...

    BalasPadam
  26. hahaha.. lawak tul.. ingat betul2 tadi.. kalo 1 billion, aku pun nak jual blog aku.haha

    BalasPadam
  27. ish ish ish...tipah tertipu doh...

    BalasPadam
  28. hahaha~ terkena jugak..!! adeyh...btw cumel sgt anak kamu itu =)

    BalasPadam
  29. olololo~~ comelnya Ammar...heheh

    salam singgah ;)

    BalasPadam
  30. Ammar, bagus nama tu.. kat sekolah.. anak2 yang nama Ammar selalunya murid yang bijak :)

    BalasPadam
  31. ingat dah jual betul-betul tadi.....ahahah cute baby...mintak saya boleh...?

    BalasPadam
  32. sakit ati aku ben!! kuang assam ko..

    BalasPadam
  33. baby comel sggoh...
    tmbam....

    BalasPadam
  34. ahahhaha kelakar lah. hehe comeyl baby ammar

    BalasPadam
  35. bakat seorang blogger berjaya dah ade tu.err..maksud aku bakat si ammar tu la.hehe

    BalasPadam
  36. hihi lucu la..wakenabeb bet0l la...huhu

    BalasPadam
  37. hahahhaa, tergelak tok esah petang2 ni... kreatif ben ni.. ingat tol td, wakenabeb.. kaya lah ammar kalau blog ni dijual.. tiap2 hari duit masuk.. hahaa

    *cute ammar*

    BalasPadam
  38. hahaha..comel gile lahh..bapak borek ank rintik ek,hehe

    BalasPadam
  39. comeeeeeeeeeeeey ammar....kalah bapak dia kan...hehhehee

    BalasPadam
  40. comel jer!!hehe,,,so cute,, :)

    BalasPadam
  41. hahahah~funny~pandai ben wat lawak yer~

    BalasPadam
  42. comey gla bdk nih..
    nk pinjam jab boley..
    nk cubit2...
    geram sgt nih

    BalasPadam
  43. WOW!!! I never knew that you've married.... And your baby is soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo cute..... wanna hug him..... hehhhehehehehehehee

    BalasPadam
  44. Salam . the best entri ever .. :)

    Saya nak jadikan entri kat blog saya nihh .. ok

    mohon izin guna gambar.

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    BalasPadam
  45. comel giler...rase nak gomol2 jer...

    BalasPadam
  46. Subhanallah...awat comey sangat budak nieyh............

    BalasPadam
  47. alelelelle kiutnya ammar .... cerdik tul lah bb nih ...

    BalasPadam
  48. ammmar!! ibu dtang ni, eh? HAHHAHAHAHAHHA

    BalasPadam
  49. alor2 ..
    papa JAHAT ! ekekekekke

    BalasPadam
  50. haha..klakar lak bc.. cumei la dia.

    BalasPadam
  51. haha...
    kiutt giler ammar tuh..
    bpe tahun eh?

    BalasPadam
  52. salam, ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi...bapa borek anak rintik...

    BalasPadam
  53. klakar la abg ben ni..hahah...
    le tergelak sesorang kat sini...le masuk raja lawak abg ben ni..ade potensi

    BalasPadam
  54. he is s00000 adorable.. b00latt.. ma0 geget pp dia..muahahaha.. ^_^

    BalasPadam
  55. alolo~ rasa nak peluk kuat2!!
    hahaha~

    BalasPadam
  56. abg bennnN~~ comelnya ammarr~~ gere kawe..

    BalasPadam
  57. comey sih..anak abg ben ke???

    BalasPadam
  58. tak terhasil untuk buat rekod baru ,
    blogger paling muda di dunia ^^

    BalasPadam
  59. alololo...~~
    budak2 zaman skrg kecik2 da bijak IT,,haha..mcm adik saya..hehe

    BalasPadam
  60. muahahaha...comel giler....lawak je

    BalasPadam
  61. adesss!! xsempatt nk pk budarkk uh :)

    BalasPadam
  62. cayalah ending dia...comel la baby tu...suma baby kalu tgk pun comel...dah nampak da tu bakat dalam penulisan blog turun kat ammar tu...memang kena la...pandai snap gambar...mang menjadi (^_^)

    BalasPadam
  63. suka tgok muka encik ben kt gmbr last skali 2
    mcm ekpresi die nyoro~n
    hehe

    BalasPadam
  64. alolololo....comelnye cayang ammar ni..hekhek..muahhh kat pp ammar!
    meh cni meh.ngan makcik..kihkihh.[tua dah aku?]..huhu.

    BalasPadam
  65. nampakny selepas bbrapa thn baru la c ammar tu nak pegang hak milik blog BA..comey arr!! hehe..XD

    BalasPadam
  66. haha ! choooooooooooomell gila! :D

    BalasPadam
  67. Anak sapela ni...cumil gilew..kecik2 da jadik bosss...heheh..so sweet...

    citew yang menarik + kelaka..
    ada intonasi tersendiri..

    Emmm...Pinjam boss kecik sehari!boleh tak encik Ben?Esok sy anta balik...heheh....(^^,)

    BalasPadam
  68. pergh msuk la gmbr dgn ceritanya

    BalasPadam
  69. buad saspen jew abg ben nie .
    ammar comel sangat ! :)

    BalasPadam
  70. hahahaha...torkono den...comelnyeeeee ...

    BalasPadam
  71. Ni entry paling best kt blog ben ashaari:D yg saye penah bace.

    BalasPadam
  72. comeynye Ammar ni.skrg dy umur bpe tahun?

    BalasPadam
  73. HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAH!!!!!!!!!! LAWAK!

    BalasPadam
  74. Mesti sepupu di qhaliff ini..ehm..kecik comel, bila mai besar segak.

    BalasPadam
  75. Baby Ammar.comel tapi paling comey adalah entry ni...!! Heheee

    BalasPadam