BLOG ADUKATARUNA WUJUD LAGI !

by - Januari 31, 2010

Aku tau masih ramai tercari cari blog dia...pagi tadi , secara tidak sengaja aku meng'gooogle'kan diri aku mencari blog tu...mak aih...masih wujud !! tapi bukan pada url yang asal ...rupa rupanya dia berjaya membuat mirror !! huh

Aku bukak dan baca...haih....macam macam ada dalam tu rupenya...aku tak sangka ..aku ingatkan pasal tu je tapi tak sangka lagi teruk dari tu pun ada ..ermmm...

Aku gelengkan kepala aku je bila baca ....ingatkan dah insaf...masih gitu gak ...ayoyooo...Entahlah apa nak jadi ngan dunia sekarang..sebab tu la setiap blog wajib dipantau oleh pihak berkuasa..hehehe..jgn marah aa...

Aku takut sebenarnya nak link ni..nanti takut dicop lak sebagai subahat..taip demi nak berkongsi dengan semua blogger dan juga pembaca , aku sanggup berkorban....demi anda semuaaaa arr !!!

Ok...kalau nak tengok sangat...aku bagi link tapi ingat , aku tak bertanggungjawab ekk..aku dah warning nii..

Sila klik - > sini laaa

You May Also Like

9 comments

  1. tertipu jua aku..hahahha

    apa ni bro...kena dakwa kes tipu gini...:-p

    BalasPadam
  2. sob.sob.sob aku terasa mau geget bro punya body tu wahaha..

    lawa blog update dia tu... huuu

    BalasPadam
  3. la~..
    br ingt nk upah ben jd penyiasar peribadi..
    cancel..

    BalasPadam
  4. ahakss...byk btol idea cik ben ni..tersedak den tgk gmba terbaru "adukataruna" tu..adoiii..

    BalasPadam
  5. ni bukan sekadar adukateruna ni.. ni ialah "ADUH_AKU_TERKENA" huhuhu

    BalasPadam
  6. urggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
    c ben ni sgt jaatttttttttttttt

    BalasPadam
  7. bila baca komen xnak klik,
    tapi rasa nak klik jugak,
    ape le ben buat,
    bula bukak.. alamak!!!
    tapi kan ngape header dia, header ben?
    adakah???
    itu...???
    monyet itu????
    ohhhh TIDAK!!!!
    :D

    BalasPadam
  8. hoho...terkena aku..

    tp mmg BLOG tu masih berleluasa pun..siap ade author lain dalam tu selain drpd mamat tu...

    BalasPadam