LIVE FROM HOSPITAL

by - Februari 01, 2010

Hehe..cuti aku bermakna sekali.....4 hari termasuk hari , semuanya digunakan ulang alik ke HKL...dari g shopping , ada baiknya ke sini kan....selamat skit duit ..

Keadaan Ammar semakin sembuh tetapi masih menantikan keputusan dari pihak pakar memandangkan keputusan dari 'air tulang belakang' hanya dapat dalam tempoh 2 hari bekerja ..ini bermakna...ermmmm..amik ari jumaat...sabtu , ahad ,isnin cuti....selasa ..haaa..hari rabu baru tau keputusannya...

Bermakna , aku akan ulang alik ke sini sampai hari Rabu...nak wat camana kan..tanggungjawab...si Ammar tu anak buah kesayangan wife aku....aku faham la camana situasi dia memandangkan aku sendiri ada ramai anak buah...huhu...give n take la kan...bagus bagus..

Cuma ada berita tak best gak....aku dapat tau anak buah aku ( anak adik lelaki aku ) masuk hospital gak...Hakimi...semalam lepas aku g amik wife n mak mertua aku , aku g terus ziarah diorg memandangkan dah dekat.....kat Gleanegles Ampang ( betul ke aku eja ni ? )

Masa aku sampai , adik aku takde..g turun makan..tinggal diorng je kat dalam bilik tu....yang besar tu abang dia...anak buah aku yang pertama ...heheheh....Adam..


Pada masa yang sama sorang lagi anak buah wife aku demam....yang ni kat Kelantan...ermmm...Ryyan...ermmm..menurut wife aku , mak si Ryyan pun dah dimasukkan ke dalam hospital , kelmarin kerana demam panas ...

Tu kakaknya,.....dok kalut tak nak g sekolah sebab budak budak tak nak kawan ngan dia sbb diorng kata dia anak cina !! hahahaha..dah pandai perkauman budak skang ni !! haihh


Ni gambar terbaru Ammar...dok tidur...huhu...

Ni anak buah , Hakim...

Kalau tak silap aku 2 minggu lepas pon si Adam ni masuk hopital gak...ermmmm...musim budak budak sakit...skang ni aku kat HKL pun penuh ngan budak budak sakit..katil semua hampir penuh...ermmm....

Pemilik blog Ben Ashaari , sedang tengok aku update blog..." meh sini ammar update ...pakcik ben ( keje bank ) tak pandai tulis ! ngarut lebih...ammar teror lagi dari pakcik ben.."


Last last aku dukung dia....huhu
Meh la ammar taip...lagi teror dari uncle ben..





Sekian sahaja berita dari HKL.....kembali ke Angkasapuri...

You May Also Like

3 comments