50, 000 !!

by - Februari 17, 2010

Aku tak sangka blog aku akan mencecah angka ni tak lama lagi...Emm , memula dulu aku nak cakap 100 pun susah..Berkat sokongan wife dan juga kawan kawan aku , akhirnya akan mencecah jugak ..tak lama lagi..

Blog aku ni muda lagi...merangkak ...belum boleh nak bertatih...InsyaAllah aku akan buat dia bertatih..Oh ya , jgn la bandingkan blog aku dengan blog yang dah lama merangkak tu ..yang mana dah ada follower beribu tu...sebenarnya aku pun pelik , betul betul ke diorng tu ikut blog tersebut atau guna jenis ni - ' aku add ko , ko add aku ' ...haaa..konsep ni mmg meriah selain konsep ' aku klik ko , ko klik aku ' ..hehe...ni semua aku rasa blogger baru baru yang tak tau apa apa lagi dunia blogging..cewah..termasuk aku la...alaa..yang baru beribu follower tu tak yah la mencebik bibir ..korang punya blog pun lom masuk top 100 terbaik Malaysia pun...tak ramai pun blogger Melayu termasuk dalam top 100 tu...nasib baik la zaman aku tu takde blog lagi ...semua pakat giler ngan web je...aku dulu pun ada gak web...guna yang hok free tu...TRIPOD..hehhe...aku buat web untuk menulis cerpen...tapi tak sempat abis aku dah tutup web tu...sebab takde masa nak update...Masa tu pun aku dah ada ramai pembaca setia...

Mungkin bagi sesetengah blogger 50 ribu tu skit je...bagi aku satu jumlah yang besar..kenapa ? sebab ada jugak orang sudi nak masuk n baca tulisan aku...Bukan mudah nak tarik orang woo...Kena bijak menulis...Tapi kena la ingat , bukan semua suka membaca ..Malas katanya..Jenis ni suh mengeja je...tak pun suruh je tengok gambar ...atau tulis kat situ " BACA DAPAT DUIT " ..maka berebutlah orang membaca..terpulang la nok !..

Hehehe...mengikut poll yang aku buat , ada spesis mengatakan blog aku ni membosankan ...Aku felik al felik gak...pasai pa dia masuk baca kalau bosan ?

Tu je la..aku nak balik g gym ar...MAT GEBU , ada resepi menarik untuk diet tak ? Kira makan pun puas tapi tak menyesal pastu ? HAHAHHAHAH ..aku rasa ramai pembaca berminat nak tau gak ni ....hehehe..

Aku bukan jeles tauuu..aku percaya ada blog yang berkualiti ..mmg banyak tapi low profile...duk diammm jek....ssyyy....dari blog yang baru setahun jagung tapi dah menyalak kata otai ! ...nasib baik blog aku ni potai ...huhuhu

You May Also Like

8 comments

  1. Tahniah ben 10, blog muda, tapi dah 50 ribu...blog saya dah beruban keriting, baru laa jadi mcm tu, alahh tak bess sgt blog saya, cuma jadi bahan rujukan bagi surirumah yg baru ber"suami" dan mereka2 yg kegersangan.....idea masak, haha....oo resipi diet ek, hmm "budu" koo makan ke ben 10?...

    BalasPadam
  2. jarang gler klik nuff org.pengikut tak ramai xpe..tk paksa disuruh ikut.menulis kerana suka+minat!

    BalasPadam
  3. tang mana 50000 ni ben??
    puas selongkar :P

    BalasPadam
  4. mat gebu : elelelelele......padahal blog otai neh..otai masakan..ngan wife saya dok praktikal kan menu menu yang ada ...mangsanya ? hehehe..."sedap tak bang ?? " ..ada pilihan jawapan tak ?? hahahahah..

    joe ..50k tu untuk bayar wang tebusan ...

    penulis : yeszarr..

    wanita itu : saya pun begitu jua..

    dahlia : cuba cari tepi almari tu..

    BalasPadam
  5. lupa lak ...mat gebu..ambo ni tolak besi kayu n apa yang haram je..lain semua ambo telan..hahaha

    BalasPadam
  6. Tahniah sebab dah dapat rm50k, ehhh silap 50K pelawat.

    Tak pe la orang kata blog kita busan ke apa ke.. Macam hang kata, content is King.. kan.

    sekarang ni yang buat blog pun ramai, ada je pembaca2 bagi setiap kategori - jenis personal ke apa ke apa..

    macam rumah orang kediaman jugak kan? ada macam2 jenis, ada orang kata chantik ada yang kata biasa dan tak chantek,

    tuu jeee..

    lat talilat tali tamplun... tahniah sekali lagi : )

    BalasPadam