Nasib baik aku bijak !!!

by - Februari 27, 2010

Skang ni macam macam cara nak cepat jutawan...Cara mudah tanpa periksa asal usul...Asalkan duit dan 'halal' ! ...Main belasah je percaya pendapatan tu 'halal' ...Ada orang tak kisah ...Mmg tak kisah sekarang , tunggu la nanti...haaaaa..bila dah jadi darah daging ....tengok la camana keturunan tu..hasil dari mana...

Ramai gak dok inivite aku join ..mintak maaf laaa...aku benar benar tak berminat...Bab bab nak cari orang bawah bawah ni benar benar membosankan aku..kalau nak berbisnis , nape kena cari orang bawah ? Tunjuk la produk tu....baru la bleh bisnis....Produk pun pastikan la memberi manafaat pada pembeli ....Ni produk tah apa apa pun satu hal...Mengarut tul...

Yang tengah hot skang ni , sekali klik dapat rm100...adoiyai...aku tak tau la betul ke tak...ada yang dapat dah ke..tapi yang pasti....hukumnya ialah....sila baca sendiri >> sini . Tu antaranya la..aku rasa banyak lagi ni...

Dah baca ?? Pk la sendiri ek...

You May Also Like

3 comments

  1. Ben...saya pun dah bosan dengan benda ni..dalam chatbox melambak org ajak join..tu tak termasuk kat email...berpuluh ratus yang menggoda ajak join sama...malas lah nak fikir benda2 mcm ni....

    BalasPadam
  2. tu la..diorng ni nampak keuntungan jee...tanpa rasa bersalah....

    BalasPadam