SEGERA PUNYA ENTRI

by - Februari 17, 2010

Terus pada point...

1 ) Mulai skang..aku malas nak perli dalam blog ni ( insyaAllah )

2 ) Di GENGBLOGGER , aku kesian tengok blogger blogger yang mempunyai entri entri menarik tetapi tak tak ramai perasan disebabkan makin ramai blogger yang ping pada masa yang sama...so dia cepat turun...Aku ada satu cadangan ...selain di GENGBLOGGER , di FACEBOOK ada menempatkan satu group terbuka untuk blogger blogger muda mempromosikan blognya...ni kira pilihan kedua la...Yang utama di GENGBLOGGER..sah sah tak leh lawan kan...Cuma aku kesian ..aku tau camana perasaannya mereka...baru je ping , tau tau kat bawah dah..sikit je orang tau..

So kalau berminat , cuba search KELAB BLOGGER di FACEBOOK...ada dua tiga kawan kita di GENGBLOGGER selalu promosi entri terbarunya kat sana...Tak salahkan ? Cuba la...ni alternatif nak perkenalkan blog korang gak...GENGBLOGGER still the best tapi perlu ada alternatif..jangan bermain satu tempat je....

Seperti biasa..ni cadangan aku jek..tak paksa pun...lalalitaplum..

You May Also Like

8 comments

  1. ehehehehhe.. comel je lalalitaplum tuh.. uhuk uhuk uhuk :D

    BalasPadam
  2. Yup, don't put your egg in one basket! Hehehe

    BalasPadam
  3. tq...............selalu percaya pd u....tq for info

    BalasPadam
  4. aku setuju ben...gunakan alternatif yg ada...blog aku ramai student aku je yg bace...hehe

    BalasPadam
  5. yg penting kita ikhlas dlm penulisan...

    kdg2 kita terlalu memikirkan utk menarik perhatian org membaca blog kita sdgkan isi kandungannya tak seberapa

    percaya laaa, tanpa komen sesapa... masih ramai pembaca senyap (silent readers. sorii kalau slh istilah)yg mengikuti hasil penulisan kita...

    tazkirah di mlm rabu. hehehe

    BalasPadam
  6. Morning to ben 10...waaaa ada tips, yelah blogger zaman sekarang perlu bersaing secara sihat..tul tak....

    BalasPadam
  7. yaaa..betullll...makasihhh...pasni ada topik besh lak..

    BalasPadam
  8. lat talli lat tali tamplun...

    ahaksss.. seronok pulak dah lama tak sebut.

    Betul2, banyak lagi alternatif komuniti blogger dan rangkaian sosial di luar sana.

    ehhh perli2? kenapa? kena skrol atas bawah entri lain laa kalau aku nak faham tu : D

    BalasPadam