"UNITY THROUGH SPORTMANSHIP"

by - Februari 01, 2010

Aku perkenalkan kat korang....BIONIC GYM MALAYSIA ...gym paling sempoi penah aku masuk !

Gambar gambar ini bukan diambil semata mata untuk pertandingan ini tetapi diambil untuk koleksi tahunan...Gambar diambil secara spontan...Dalam gym ni terdapat berbilang bangsa termasuk juga dari luar negara ..

Semua yang join gym ini adalah suka suka...membuang masa dengan berlatih
membesarkan diri...dari melepak tak tentu hala..


Yang penting apa???? KERJASAMAAAA
Kerjasama penting dalam bidang ni ...takkan boleh maju dengan
berlatih sorang sorang ..












Berat sama dijinjing ....besar biar sama sama besar !






"UNITY THROUGH SPORTMANSHIP"
ONE BIG HAPPY FAMILY !!!!!! 1 MALAYSIA !!!!
GO BIONIC GYM GOOOOOOOO

weekend @ sheffield

You May Also Like

9 comments

  1. okess
    di terima
    thank u

    -ku baru ubah syarat, tapi entry ni tetap diterima sebab syarat baru diuybah setelah entry di hantar-

    thx ya

    BalasPadam
  2. wow..abg2 bdn ketoL2..taKot sayer...
    gud Luck k 4 da entry...

    BalasPadam
  3. Assalamu'alaikum..Salam Kenal..
    1st Contestants utk Contest nie..
    Gd Luck! :)

    BalasPadam
  4. thanks....saja saja je masuk...

    BalasPadam
  5. Salam :)
    Uit..takot gak la tengok otot otot Abg Abg tuh..er..besau sangat! >.<

    BalasPadam
  6. Berotot....itu je gua boleh komen.

    BalasPadam
  7. alamak india sowg tu member aku kunasilan..baju biru tu...klu admin ade no die..sila bg no die..or suh die contact kwn die ni da lame xjumpe,nk buat reunion poli...

    BalasPadam
  8. gosh!sume ketul2..cari bf sorang kat sini..hoho..well,gud luck!!feel free to read and follow my blog!!

    BalasPadam