Lawak Bangang Di Subuh Hari ..

by - Februari 19, 2010

Awal giler aku bangun pagi tadi..dalam kul 5.30 pagi..terus mandi....bersiap ...solat subuh...dalam kul 6.10 tu , aku terus keluar g keje...Memandangkan wife aku cuti ari ni sebab dia nak studi maka aku bolehlah bawak keta sampai ke Cheras yakni umah mak aku...

Belum sampai 5 minit aku keluar dari umah aku tu , wife aku call ! ..Adoi...baru je kuar ni takkan dah rindu kot ?? Getus hati aku...aku nak cepat takut jalan sesak nanti..aku tak suka nak bersesak sesak gini..sebab tu aku nak parking je kat lrt cheras..pastu naik je lrt...padahal boleh je drive terus ke opis...hehehe

Wife aku tanya kat aku..." abang dah solat subuh ke ? " ....

" Laaa..dah la...dah kul berapa ni ? Nape ? " Aku tanya dia balik...

" Bang...baru je azan subuh ! Camana abang leh solat sebelum waktu ??? " Wife aku cakap kata aku..

" Erk..ye ke ??? " Aku terpinga pinga..

" Patah balik....solat dulu baru kuar " ..wife aku suh ...Aku jawab tak pe ..aku g solat kat opis..sempat ni..baru kul 620...

Seperti pelesit aku drive pagi tadi...sampai kat lrt cheras..dalam 630...naik lrt sampai kat opis dalam kul 650...hahaha..go ben go...terus aku g surau kat PWTC tu..hehehe..clear..tkde orang..hahahah....terus tunaikan kewajiban...

BEN BEN..APA LAAA NAK JADI NGAN KO NEHH..

You May Also Like

10 comments

  1. hahahahaah.....................lawak nie saya dah pernah kena..
    teringat masa sek..bas datanng kul 6suku pagi..saya tunggu 5.10 pagi...nasib tak ada hantu cekik....

    buat ben: sbb dah byk rehat ari khamis(cuti).....tu yg pelbagai semangat wujud...kekekekekekekek

    BalasPadam
  2. ahaha...semangat betul nih...sipa dah solat subuh sekali.. =)

    BalasPadam
  3. Adakah kejadian ini berlaku setelah angka di blog "encik" melebihi 50 000?....

    BalasPadam
  4. hehee...nk cepat sebab nak update blog..hahaha..gilerr..tak la..nak elakkan dari jammed pagi pagi kat SG.BESI tu...

    mat gebu...semalam lagi dah lepas..heeheheh..walaahh..target pasni 1 juta..hahahhaha..kena tarik supporter dari mat gebu tu..

    BalasPadam
  5. hehehe... saya pun ade pengalaman ni.. ingatkan dah lambat pergi sekolah. bising2 kejutkan anak. siap bebel2 lagi... bila dah siap nak kluar start kereta.. tgok jam.. lol.. baru pukul 6! Pukul berpa le saya bangun tadi? free2 je anak2 kena bebel..huhuhu

    BalasPadam
  6. mmg btl2 smngat nak krja nih.. msti bln dpn leh naik pgkt;)

    BalasPadam
  7. x per
    pengalaman
    sy pon pernah alami.
    sbb tu ada dua jam loceng
    :-)

    BalasPadam
  8. hahaha..sesekali rasa sesuatu yg lain dari ahri lain kan seronok... ada perbezaan dan ada kenangan yg boleh diketawakan bersama lol

    BalasPadam