Gaykah aku ???

by - Februari 24, 2010

Anonymous said...

ko ni..dah kawen...tp perangai masih macam sama je..mmg dah dasar GAY...add lelaki yg ko rasa ensem...selebet la ko ni...tunjuk body sana sini??ko xrasa berslah ke dgn bini ko??buat top 100wanita la konon..nak cover diri ko tu GAY kan??

ko ni mmg memalukan kaum adam..GAY paling jijik...selebet gay lord!!!

Aku terkejut aku dapat komen ni kat blog aku yang mmg khas untuk R N D .... Hahahaha...aku tak sangka ada jugak lalat tahi singgah kat situ....Nasib baik aku kunci pintu komen blog yang lain...kalau tak ??? Bersepah tahi siuttt....hahahahha..aku tak sangka tul..

Camana dia boleh anggap aku gay ???? Dia kata aku add lelaki yang aku rasa hensem ?? hahaha..bengong...dia tak sedar ke yang aku add tu semua kawan aku jer ?? Adoiyai....kalau ikut hati aku , mau aja aku add semua perempuan....tunjuk bodi sana sini ?? tu sazali tu ? Ronaldo tu ? ok jeee..tak gay pun diorng....hahaha..sekolah tak abis neh ..mau gak aku bagi dia makan maggie goreng buatan aku ....hahahahha

Apa masalah dia pon aku tak tau...

You May Also Like

10 comments

  1. Ben...nanti bila koo dah makin terkenal, makin femes...ada pelbagai jenis lagi lalat "taik" yang datang...percaya lah cakap pak tua mu ini....arghh per setan kan mereka tu semuaa!!!...

    BalasPadam
  2. Lol. orang gila ada di mana-mana. Ni mesti jenis yang dengki ko ada body power.

    Aku dengki gak, tapi kalau aku dengki aku lagi lama lepak kat gym. wahaha~

    Apa-apa pun relax je lah.

    BalasPadam
  3. oit2..
    nie sape dengki nie??
    ak tau la ak hensem..
    hohoho..

    tk bley blah...

    BalasPadam
  4. lumrah manusia ben...pantang tgk org lain maju..bese la tu...redha je la yer?? smile~~ ^_^

    BalasPadam
  5. die emo sbb anda tak add die kot?
    mgkin die si-gay yg minat kt anda, tp malangnye cinta tak di balas..
    hahahahaha

    BalasPadam
  6. nasib baik ler aku pun tak ensem gak. kih kih kih

    BalasPadam
  7. rase cam setuju ngan gelarezz.. ahahaha ^^

    BalasPadam
  8. Betul cakap Mat Gebu tu, tengok je r sok, ada je yang nak menjeles!
    Arhhh...persetankan mereka yang macam setan, hahaha..

    BalasPadam
  9. hahah..lawak tol aku baca....ada gak org macam ni...

    BalasPadam