BUAT BLOG DAPAT DUIT ?? BIAR BETIK !

by - Februari 19, 2010

Haaaaaaaaaa..tak percayaa ???? Jangan ingat korang letak papan iklan kat blog korang tu je leh dapat duit...ni baek punya sumber yang boleh dipercayai...bukan mudah nak dapat sumber sumber dari agen agen perisik terkemuka dunia neh ! Apa apa pun , kalau korang dapat nanti , jgn lupa...TUAN PENASIHAT , 25 % !!!

Sebelum aku bocorkan rahsia ni.. ada baiknya aku bebel skit la ...ala..boleh laaa..sket jeeee...bleh ekkk...tak bleh ??? cheee....duit punya pasal , pantasss je nk tau ekkk..Aku bukan apa..bukan tamo nak bocorkan rahsia ni tapi aku takut ..takut ditangkap , kemudian ditutup mata aku...telinga aku ditutup ..haa..aku tak nampak apa apa..Cuba korang bayangkan ...haa....Kena ikat kat kerusi..dibogelkan !! haaa...yang bab bogel tu jangan bayangkan arr....tak bley tak bley...dengeres..Haaa..

Ni bukan MLM mahupun mana mana skim mengarut yang cepat duit tu..ni korang kena usaha...berusaha demi kejayaan !! Demi cintaku pada mu !! ..haaa..Yelaaaaaa..tak sabar betul ..

Kalau nak tau...kat mana ...kat siniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ( sambil tunjuk lubang hidung ku ) ...hehehe..acah jeee..marah la plak....kat sini ha...klik kat siniiiiiiiiiiiiiii ( sambil tunjuk lubang hidung ku lagi ) ...hahahha ...yeee...klik sini ...suka la tuuuuu ...Huh.

JANGAN LUPAAAA...TUAN PENASIHAT - 25% !!

You May Also Like

3 comments

  1. Tuan penasihat yang dah kayo mencecah ribuan visitors..apa lagi, mari menzakatkan kekayaan dengan open table banje kitorang ni..hehe

    BalasPadam
  2. Salam Jumaat ben 10...tuan penasihat 25% yeaa.....tapi syarat, kena tidur kandang kuda....Sebelum ni kan hasil nuffnang pun lumayan jugaaa....biar lah rahsiaaa......

    BalasPadam
  3. dbalkis..nama je ribu ribu ,hasilnya ? kemarau lagi..insyaAllah..target hujung tahun ni baru dapat hasil durian runtuh....baru bleh open table satu kementerian..cewah..poyos tull..hahah

    MAt gebu..ele...rahsia pun still leh tau..ribu ribu tuuuuuuuuuuuuuuuu...bukan calang calang woo..hehehe

    BalasPadam