Ringkasnyee

by - Februari 26, 2010

Allahumma solli ‘ala sayyidina muhammad ..Wa ‘ala alihi wasohbihi wabaarik wassalim....

Ringkas..gini..pada yang sudi nak add aku dalam FB , bolehlah berbuat demikian dengan search wunanthegreat@yahoo.com ...atau search je BEN ASHAARI , KELAB BLOGGER , BEN ASHAARI BLOG , BIONIC GYM MALAYSIA dan KELAB WANITA ( khas untuk wanita berbincang isu isu sensitif ) ... KELAB BLOGGER adalah khas untuk mempromosikan blog korang di FB..ada yang cuba add BEN ASHAARI II ...harap maaf kerana dah tak boleh nak accept sebab capai dah maksimum..dibenarkan hanyalah 5000 kawan...

Jadi , jika berminat nak jadikan aku sebagai kawannya , boleh lah berbuat demikian yer...Aku bukan artis tapi seorang kawan saja..Terima kasih .Semoga Allah merahmati anda semua..sambung tido balik neh..

You May Also Like

2 comments

  1. weh..kata nak stop..promosi lagi ni??

    BalasPadam
  2. Tuu diaa, banyak betul "cawangan" koo Ben....salam maulidur rasul yeaa...tidur tu elok2 jgn jatuh katil!...

    BalasPadam