Apa punya Giler !!

by - Februari 26, 2010

Dalam aku dok merayau sambil membaca kawan kawan punya cerita di GENGBLOGGER , aku ternampak laaaa satu mamat ni punya entri ....baeekk punya tajuk ..."Dato CT Nurhaliza tak pakai bra ? " ...Perghhh...Sampai gitu sekali dia punya ' zoom in ' terhadap gambar tu...

Aku malas la nak komen kat situ...mengarut !! Sebab apa mengarut ...Yang pertama , satu Malaysia kenal dia ...kenal dia yang dia ni berbangsa melayu beragama Islam..Sah sah dia tau camana perangai perangai orang yang sebangsa dan seagama dengannya...Cuba la tak pakai ?? aku rasa mau runtuh KLCC nanti atau gempa bumi malaysia ni wooo...

Aku bukanlah peminat CT ...lagu dia , kebanyakkan mmg aku tak nafikan aku layan...nak wat camana kan ...dah best didengar...takkan nak sombong mahupun ego nak kata tak best kan...haaa...apa saja lagu yang best dan sedap didengar dek telinga aku , aku layaaannn..termasuklah dangdut karya Iwan..best apa !! ..hahahaha..

Berbalik pada entri mamat tu , aku rasa dia saja wat gitu untuk mendapatkan perhatian pembaca ...dan dia berjaya..Ada yang sound dia tepat..hahaha..buang masa je sound orang gini...Sebab mmg dia wat gitu untuk tarik perhatian orang lain...termasuk aku !!! Aku masuk sebab pelik la..sepanjang aku tengok dia dalam tv mahupun dalam media cetak , tak penah lak dia berpakaian pelik ...ada tu ada la tapi still tertutup kecuali...yang tu semua orang tau la kan...haaa..nak wat camana...sendiri jawab je la..

Satu lagi..penggunaan bahasa English dia...erk...adusss...

Aku tak mo bagi address mamat tu...nanti korang masuk n baca ..buta buta jeee kasi dia hits...tak berbaloi....

Kesimpulan....berhati hati la bila korang ( wanita ) letak gambar dalam facebook atau blog....ada je malaun akan salah gunakan nanti....jgn terlalu asik sangat...bahaya...wokeyyy ??

You May Also Like

4 comments

  1. Ini tektik "murahan" untuk tarik pengunjung...tapi kan iblis tu dok goda2...klik laa...klik laaa... sapa lah yang pegi tadi tu agaknya....

    BalasPadam
  2. yer betui....taktik murahan yg menggunakan nama artis ...tu la..sapa laaaa yang gamaknya klik tu kann..

    BalasPadam
  3. merisaukan la plak da spesis yg mcm tu..

    BalasPadam
  4. Memang cara murahan betul la. Cam takda stail lain nak naikkan traffik. Best lagi buat blogwalking (baca:tiru macam saya. Haha..) Dapat jugak info secara tak sengaja..

    BalasPadam