LALAT TAHI BLOG ! KE LANGAU ?

by - Februari 19, 2010

Kalau ikutkan aku , aku malas dah nak perli atau sindir org dalam blog ni tapi terpaksa gak buat..
Pagi tadi aku ada menjengah blog member yang mana aku rasa satu malaya kenal dia nih...hehehe...sapa lagi kalau bukaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...pergh ..baek punya promosi..hahahah...tambah satu lagi teh tarik bro ! ...sapa lagi kalau bukan Bro EQ .. Korang baca dulu entri dia , baru mai kat sini balik ...tu pun kalau nak mai la...kot ' tersangkut' kat sana kan..hehehe...mana nak tau..hehhehe..

Aku bukan nak tegur tapi nak habaq mai kat lalat lalat tahi mahupun langau langau blog ni...Awat suka benar hinggap kat blog orang pastu buang tahi tu merata rata ? Cuba duk diam diam kat blog sendiri tu ..Kalau takde blog , g buat blog sendiri...tak tau nak buat ? Laagii mudah...ko main je online game tu ! ...Tak tau gak nak main ??? aku ada cadangan bernas...cuba gigit keyboard atau main je ngan mouse tu...kan senang ...ni dok kacao orang dengan komen mengarut tu...dah la tu , tak berani letak nama..Pandai lak menyorok ! ..huh..

Nasihat aku pada blogger blogger baru tu..yang terlupa nak kunci pintu komen tu...buat cepat sebelum lalat lalat tahi ni hinggap kat blog korang...Buat segera ...kang dah hinggap , buat sakit kepala je baca..nak balas , sah sah terbang mencicit dah..hahaha...Aku dah kena gak dulu...komen tah apa apa tah..tak de logik n takde dalil..mana dia kutip dalil tu pun aku tak tau...sah sah kutip kat loji kumbahan...

Sejak aku tutup , aman ruangan komen aku tu....hanya yang ada akal je berani komen..yang takde akal tu , pikir berpuluh kali gak nak komen...huh....

Wahai lalat lalat tahi sekalian , g terbang jauh jauh sebelum aku sembur ngan clorox !

You May Also Like

9 comments

  1. hahahaha....teh tarik GELAS BESo00R satu!

    aku yg tak kaco org pun kena dek lalat sesat ni ben...

    BalasPadam
  2. biasalah bro.. manusia ni pelbagai ragam.. kalau ikutkan semua boleh hancur. Kita ada akal.. amik yang mana baik.. tinggal mana tak baik

    BalasPadam
  3. eeeeee....
    eeee.... ~bunyi lalat nie..

    hahaha..
    gne la CLOROX.. lupekan yg lain..

    hahahaha

    BalasPadam
  4. eq : teh jee? ????
    lekir : betui betui betui
    cikali : lalat penang mai dahhhhh...hahahaha

    BalasPadam
  5. jarang ada lalat..selalu blog yg ada lalat ni blog popular... hiks!

    BalasPadam
  6. Setuju dgn kak jie ku ituu, saya pun jarang ada lalat, walau pun blog benda2 makan....ye lah kan, kita ni sapa lahhh kan....huhu....

    BalasPadam
  7. banyak beno manusia iri hati nih~ ehem,blog kak jie popular ok..popular smpai ery jadik silent reader je..segan nak komen..hikhik =p

    BalasPadam
  8. ala..yang datang lalat ni , lalat tahi..kalau lalat buah ke...lalat ikan ke..best la gak...dia tau ada rezeki kat situ..ni ? hahahhaha

    BalasPadam
  9. ery..blog orang lama..hehehhe mana nak ngaku..

    BalasPadam