Terpengaruh !!

by - Februari 21, 2010

Aku take 5 jap dalam kul 10 malam tadi sebab ada cerita menarik sedang menanti..hehehe..Aku dah lama tak tengok tv..Jadi malam ni aku luangkan sedikit masa aku dengan layan citer Transporter 3 ..

Aku tengok cite ni sebab pelakon utama dia ni ha...John Statham..Jaguh seni mempertahankan diri , kickboxing..Walaahh...Dia jugak seorang model ...Memang layakkk..

Bila cita tu dah start , aku pun layan gitu gitu je la..Time gaduh , dia bukak baju..aku pulak tak tahan tengok !! ...Haaa...jgn pk bukan bukan..aku bukan gay beb ! ..Maksud aku tak tahan tu , dari segi ketul ketul badan dia tu haaa...Kering giler tuuu beb..Korang ingat senang ke nak dapat kering gitu ???? Korang cuba tgk kulit korang tu...Haaa..ada lemak bertakung kan ...Nak dapat kering ni , korang kena diet giler babas punya...bukan senang woo...

Cuba tengok potongan otot otot dia tu..perghhh..menangis siuttt....adoi...


Otot perut dia mmg cantik ! Mmg layak jadi model Tommy Hillfiger .. Bukan senang nak dapat otot perut gitu...Paling tidak sehari korang kena buat sit up atau crunch tak kurang dari 1000 kali beb ! ...Tu belum lagi bab berworkout ! ...mau merangkak balik umah ...

Aku tak tahan tengok dia , terus aku kuarkan bench aku , dumbell..sambil tengok cite tu aku layan sit up ngan biceps..hahahahaha....tak pasal pasal aku kena mandi tengah malam sebab berpeluh !!

Padahal petang tadi baekkk punya aku sebat nasi kandaq n ayam madu ...huhu...hancusss..

You May Also Like

10 comments

  1. haha. teruja ea. Go go ben:D

    p/s: anem hntar jawapan kat mesej ben ashAari 2 :D

    BalasPadam
  2. :) :) :)
    memang best tengok citer-citer statham ni..
    dengan gaya cool dia.. perghh..

    BalasPadam
  3. hah..apa lagi...kawal nafsu...no lemak no minyak....

    BalasPadam
  4. masalahnya, aku punya naik berketul tang perut jer. hampeh tul....

    BalasPadam
  5. macam tough org dlm gmbr kat bawah lagi jer dari kat atas?hehe

    BalasPadam
  6. ANEM : ok..tqq

    mknace : yup..mmg menarik cerita cerita dia

    siti : sesekali ok ler makan..heheh

    eelobor : ketul gak tu bro..heheh

    erie : uik...mana mungkin..atas lagi tough wooooo

    BalasPadam
  7. harap2..Ben jangan jadi kaki pukul, sudah lahhhh.....

    BalasPadam
  8. wahahahha.. aku balik malaysia ni bakal hancus kesemuanya..

    BalasPadam
  9. mat gebu..selama ni mmg kaki pukul pun..pukul besi..hehehe

    arif...ala..byk gym kat mesia neh..

    BalasPadam