DIET MULA BERHASIL ! KE DAH BERHASIL PUN..

by - Januari 26, 2010

Sejak minggu lepas aku mulakan diet yang kira die hard gak la...lom tahap kill kill die die lagi...kalau diet tahap tu , aku rasa ramai merangkak g keje..hehehe

Diet ni bukan tak makan tapi lebih pada pengambilan makanan seimbang..cam aku buat ni bykkan makan oats , buah dan sayuran ..tapi tak dinafikan kadang kadang terlanjur gak bila dah dijemput lebih lebih lagi bila balik umah parents...kira makan lepas stim je la...jgn lak korang bantai makan lepas nafsu !! tu yang salah tu..abis semua pingggan korang gigit sebab lama tak dapat..hahahaha....

Ni sessi bergambar untuk permulaan 2010..untuk tahun 2009 , ramai tak cun badan...gemuk gemuk semua..termasuk aku..hahahha..so tahun aku nampak permulaan yang baik..ramai beria ria nak jadi pelakon bollywood...hahaha


Hehee..post wajib ni..tiap tiap tahun mesti ada ..

Brandon n Mark....gym ni gym 1MALAYSIA...
Yang pengting apa???? KERJASAMAAAA

Minggu ni abang ni lak kawin..adeh..tapi buat jauh aaarr..kat Raub...sori bang..tak dapek nak g sebab tolong adik ipar pindah..

Gaya Amitahb Bachan lepas belasah penjahat...hhahahah

Ady...ko tengok...pp aku tak tak tembam !! siap nampak tulang pp dah tuuuu...waaaa..

Cameraman sebenarnya nak amik gambar dumbell ni..mamat tu je poyo..

Dulu abe baju merah ni...berperut boroi...haaa..tak sampai dua bulan dah ilang perut..hehehe....skang dia pun dh mula diet..ahaks..go ACU go..
waaaaa...meriahh beb
Biar kurus dulu..tunggu laaaa...

Superman pun g gym ????? CLARK KENT ??? CHRISTOPHER REEVES ?

YESSSS...satu post dari abe abe berbadan raksasa ...tunggu otomen datang ekkk
Lerrr..otomen bersantai kat sini...patut raksasa rileks je kat belakang tuuu..waaa..bergembira merekaaa

"Ben !!..tolong aku..tak larat niiiiii " ..

" sat laaa..nak cover perut niii "


Berat sama dijinjing ....besar biar sama sama besar !


Ni ramai lagi tak datang..lepas maghrib , baru penuh...sehari leh ada dalam 30-60 orang ...dibuka dari kul 6 petang hingga 10 malam...masuk sekali , RM4...Hehehe..murah niiii



ONE BIG HAPPY FAMILY !!!!!! 1 MALAYSIA !!!!
GO BIONIC GYM GOOOOOOOO

You May Also Like

11 comments

  1. wow!!!
    gym people..
    bro, i penah patah tgn.
    boley ke nak angkat benda2 berat?
    nak try gym tapi takut efek kat tgn plak nnt..

    BalasPadam
  2. waaa.....camera trick...ambik sisi mmg xnampak...kalo depan2, nampak la....jangan marah pakcik ben...hehehe

    BalasPadam
  3. hmm...
    btol ke berhasil??
    cikali nk try la..
    ad rahsia pe g?

    BalasPadam
  4. Lepas ni blh la masuk lawan ngn hug hoggan pula..huhu.

    BalasPadam
  5. shah ...patah tangan eh...join je la..jgn main heavy..mana larat...yang penting tekni bukan beratnya..

    ady ...tu banyak amik depan...mana bleh amik depan nampak tulang pp..tu tengkorak hidup je ada ..

    cikali...loh...ni bukan kali pertama...byk kali dah...ermm..rahsia lain tu camana ?

    suri...huhu..tamoooo..tak layak woo

    BalasPadam
  6. cm scary je ketul2 sgt..ngee~ ;D
    sori menyebok..uhhu ;)

    BalasPadam
  7. mane tau...
    diet smpi tk mkn 3 arie ke??
    huhu.. serius sejak akhir2 nie..
    berat cikali baik mendadak gler..

    BalasPadam
  8. kat mana ni ben?? ak dah mula gersang nak pegi gym nih.. adoi... jelas kat situ yg paling ketara body dia adalah ben dan yg baju itam seluar pendek tu, sapa tah nama.. tapi seyess kantang giler.. ow... ben pemakanan tu macam mana? leh gitau tak?

    BalasPadam
  9. bro, saya duduk dekat Flat Sri Pulau Pinang 5 tahun, tak tau lak ade gym lintas jalan je. selama ni lepak kat gym opis.

    leh try tgk next week. opis nye gym tutup sebab penjaga dia pergi bali. huhu~

    BalasPadam
  10. hahahaha..kelakar betoi entry nie..hehehehe..gyn rakyat memang best tapi ramai org laa abg ben...last2 workout manual jer..hehehe..

    BalasPadam