ANDA TENSEN DENGAN 'APPLICATION ' DI WALL FACEBOOK ANDA ?

by - Januari 27, 2010

Ya...aku faham...aku pun cam korang gak..tapi takkan nak marah kawak kawan kita kan..diorng suka semua tu..nak kata pe..dia invite kita je..nak join atau tidak..terpulang la pada korang...

Kan sini korang leh cuba gunakan apa yang aku gunakan...setakat ni alhamdulillah..selain di SETTING nun di atas tu , aku cuba yang ni..tak de sangat la penuh kat wall aku...banyak application baru akan muncul..setiap kali tu jugak korang kena delete...

Untuk memudahkan korang..cuba yang aku tunjuk kat sini...





Kalau ada yang tau cara lain , sila sila la berkongsi yeeeeerr...

Pada kawan kawan aku di FACEBOOK , aku bukan tak nak balas semua tu..tapi nak loading tu lambat..dah la tu , ada temporary file yang memudahkan laptop atau pc dijangkiti virus..huhu..ada baiknya taip je kat wall tu..atau kim terus coklat , bunga , aiskim , bear atau apa saja yang sewaktu dengannya ke rumah aku..kan lagi besh gitu..hahaha..guwau je..

Apa pun..kita di FB ni hanyalah untuk gelak ketawa..tamo tensen tensen ek...aku dah bosan nak tensen pasal FB ni...kalau setiap kali tensen dapat duit , best la gak..ni dapat darah tinggi !!!! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

P/S : teknik ni menjadi pada application yang berulang kali ..jika ada application yang baru , sila ulangi teknik ni...kalau still ada ...biar je la..tak larat nak delete dah !! huhu

You May Also Like

4 comments

  1. Kadang2 rase tensen jugak dgn segala benda yg di hantar kengkawan tu.. tapi rase comel pon ade jugak.. Hahaha.. TApi mmg jarang sesangat la segla application tu saya approve.. huhu.. sbb lambat nak loadin semekan..mcm leceh je..

    Btw, salam kenal.. jemputlah ke blog picisan saya kalo sudi.. =)

    BalasPadam
  2. ntah..kadang2 rimas sangat2 tw ngan tu semua.pulak tu fb ni macam pakai sistem berkait2 ke apa..klik je terus dah terjoin sekali..tgok benda yang sama,tapi punya lah ramai yang hantar..haihh..

    nway,sudi2lah singgah blog kuehtart.

    BalasPadam
  3. Asal dapat inviter jer saya hentam delete .. Muahahahaha

    BalasPadam
  4. nice.... ak trasa terkonkong ngan game2 mafia tu dan lain2 yg sewaktu dgnnya... @_@) ak nk buang semua muahaha.. kejamnye...

    BalasPadam