TERINGAT ZAMAN NGORAT AWEK DULU ! ( FINAL DAH )

by - Januari 30, 2010

Cerita ni zaman aku lom nikah..lom kenal wife aku..zaman budak nakal kata bayi bayi skang ...hehe..

Aku suka kuar ngan member aku sorang ni....pegawai polis la..g tengok wayang ngan dia, g melepak pun ngan dia ...mana mana je la..asal boring , aku sms dia..dia sms aku...maka kuar laaaa.....wei !! bukan gay aarrr...dua dua tulen banggg...


Ada satu malam tu ..pas tgk wayang....midnite punya cite laa.....perut pun keroncong..maka aku ajak member aku ni g lepak kat bangsar ...masa ni bangsar top ngan nasi lemak..skang aku tak tau la....lama gile tak g..maklumlah , dah tuaaa...huhu...eh..dah berusia..

Sampai sana ..aku pun usha tempat...ada la satu tempat ni kosong..boleh la aku duk ngan member aku ni...aku pun order nasi lemak n teh o...tu je la.. member aku ni pun sama la..

Dah order...mata pun mula mengusha kiri kanan sambil mulut pot pet pot pet...mengumpat sana sini...umpat tu biasa la kan..dok kumpul dosa jek...(haih..insaf insaf) ...dalam pada tu..aku terpandang satu perempuan ni...

Dia mengadap aku...meja dia selang 4-5 ngan meja aku...Aku cuit member aku....oh lupa...untuk pengetahuan korang , masa ni aku single yeeerr !! ..aku arahkan mata aku ke perempuan tu..member aku senyum..."cun cun " ...hehehe...Aku cuma berani pandang jeee..tak berani nak g..hahahahaha....aku bukan kaki ngorat perempuan tepi jalan....cuma suka pandang je..

Pastu aku pun sambung tengok kiri kanan....TEtiba mata aku terhenti kat perempuan tu gak..dia dok tengok aku..."ah sudah...." aku mula segan..hahahaha..poyo tul..tadi berani sangat..

"oooo..dia nak melawan ekkkk..." getus hati aku..

Aku tenangkan diri...Pastu tengok dia balik....Huh !! Nak lawan mata jom...hehehe...Aku tengok jee dia....pastu aku buat apa dia buat...menongkat dagu...dok main rambut...semua aku ikut la...haaa....

Tak lama kemudian...dia ngan kawan kawan dia bangun....berlalu pergi...masalahnya..dia jalan depan aku !! ...waaaaa

Member aku dah jegil bijik mata dia..." G la mintak no tel dia !!! " ...aku jawab.." ko nak aku mampus ke ? " ...Yelah..aku bukan berani beno...dalam internet , aku jaguh laa...luar ? aku pemalu laaaaaaa...hahahahahha...

Diorng masuk dalam kereta....ada 3 orang kesemuanya..semua perempuan..tapi masa diorg minum tadi ada sorang lelaki..memula aku ingat laki tu bf dia...tapi tak..ahaks...camana aku tau ? aku tengok masa diorg blah , blah macam tu jek....hehehe..pemerhatian yang hebat dari aku !! rabun bukan sebarang rabun niii ...

Member aku ajak kejar diorg...aku tengok dia !! cam tak percaya kata kata dia !! ..huh ...
Kitorang bingkas bangun...bayar semua...cepat cepat masuk dalam keta...nasib baik parking dekat....pastu kejar..huhu...saja wat keje giler malam tu...dah takde apa nak buat kan..darah muda..hahaha

Sampai kat satu simpang...pening..mana satu arah diorng g ?? Tengok kanan..clear...tengok kiri..haaa..tu dia..

Alamak !! Ada road block ! Aku tak pakai tali pinggang ni ! ...member aku kata tak pe..selamba jeer...sampai kat situ...diorng tahan...diorg pandang kat belakang...member aku mmg gantung uniform dia kat situ ..huhu...baru amik dari dobi...siap berpaku lengkap..terus diorng lepas pergi..huhu...

Member aku bawak ngan laju la...tak lama kemudian...nampak keta diorg..huhu...diorg menghala ke Shah Alam..hahahhaa..

Member aku selisih ngan keta diorng...aku pun bukak tingkap....aku buat sign ' phone ' ...awek tu pun tersenyum....pastu dengan menggunakan jari dia ..dia pun tunjuk tanda gak...0.....1.....pastu keta ke depan..kebelakang...aku tak nampak dahhh...hahahaha...

Member aku kejar lagi....ulang balik perbuatan tu...0...1....6....sekali depan ada tol laakkk....tol shah alam...member aku redah bayar gak..hahahaha...

Kejar lagii.....ulang sekali lagii....arghhh..tak dapat penuh..

Pastu aku ada idea..baekkk punya.....aku suh member aku rapat skit ngan keta diorg......jeng jeng jengg

Bla bla bla bla....

Lepas tu , member aku suh call dia...aku pun call la...tanya dia ..wat pe g Shah Alam ni ? Dia kata diorg semua duk kat sana...Erk...jauhnya....

Pastu dia ajak aku ngan member aku ikut dia...kalau nak tau kat mana tempat tinggal diorng..huhu...gilo ko apa...aku tak nak la..kata dah lewat ni...suh terus terang je la , kat mana tinggal...heheh

Dia bantai gelak...dia cakap..diorg tinggal kat Pengkalan TUDM ....diorng semua tu stewardess TUDM....berpangkat SARJAN....manakala lelaki yang berborak ngan diorng tadi tu adalah pilot MIG-29..waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....tak ku sangka....terayat awek tentera..hahahaha..

Gitulah adanya cerita aku nii...hehehe..tak lengkap kan cerita ni ? korang tertanya tanya camana aku leh dapat no tel tu ??

Yelah..aku cita la nieehh..

Gini...aku suh member aku tu rapatkan kereta dia ngan kereta diorng ....member aku tanya wat pe...aku senyum kat dia....hehehe....aku nak bagi phone aku kat dia..hahahaha....dia jawab.." ko gile ke apa ? .kang dia kebas phone ko ? " ...aku jawab balik ..." takat phone buruk cam aku ni , longkang pun tah hengen ! " ....huhu

Bila dah rapat..aku cepat cepat suakan hp aku..dia amik...terus dia dial no dia...pastu dia cepat cepat suakan balik...masa tu jalan raya mmg clear ar....lepas dapat hp tu , member aku undur kebelakang..terus dia suh aku call awek tu..huhu..

Terus aku call awek tuuuuu....apa terjadi masa aku call tu..sila rujuk kat atas ..haaa...

Begitulah adanya.....

* Tujuan aku bercerita pasal ni adalah untuk memberitahu , pada zaman remaja kadang kadang kita tak terkawal perangai kita ..kadang kadang kita lakukan sesuatu yang diluar kawalan...sedar atau tidak saja selepas itu...Kadang kadang kita nampak perangai tu ok je sedangkan di mata orang lain pula tidak !

Bagi aku..kenangan ini sesuatu yang lucu dan membodohkan diri sendiri ...tidak ada yang perlu aku banggakan disini.... ;)

You May Also Like

27 comments

  1. nak nak nak...
    lagi ape jadi??
    menarik nie..

    BalasPadam
  2. ape ni potong stim tul la..
    sambung sekarang jugak.. sambung !

    BalasPadam
  3. hish..
    leh sambung2 lak..
    tgh xcited trus down..
    naseb baik xde iklan..

    dah sambung gtau erk!!!

    BalasPadam
  4. mmg dah macam siri drama pulak.......
    cik ben.........sambung3x..........jgn bikin i potong stim...geram nie....walahhhhh

    BalasPadam
  5. sambung bro..
    sambung bro..
    sambung bro..
    sambung bro..
    sambung bro..

    ok dah cukup 10..

    proceed k..

    BalasPadam
  6. sje datang nak bagi cukup 10, ambil kira x yang ni???

    BalasPadam
  7. potong!! potong!!
    eh silap...
    sambung!! sambung!! hahahaha

    ben, ni petua utk bujang2 terlajak mcm aku, bro. hahahaha

    BalasPadam
  8. hahaha...lawak2...serius ke ni???

    BalasPadam
  9. waduh, bikin suspek je citer ni...ku tunggu season 2 plak...hahaha

    BalasPadam
  10. 0133967829.. haha..
    tp serius..
    berani gler.. cikali pon tk berani wat cm2..
    mau jatuh jantung tu..

    BalasPadam
  11. ekekekeeee ... hihii! tak tau apa nak kata ...

    BalasPadam
  12. best best.. hehe.. smbg skang ler bg ben..huhu

    BalasPadam
  13. macam mana leh dapat no tu..cepat...beritahu..tak sabornya

    BalasPadam
  14. kenapa aku.....................tolonglah cerita full....walahh............dpt tak? dia nak ker?

    BalasPadam
  15. hahah...
    YESSSSSSS!!..
    tepat sekali tekaan cikali kene sasaran..

    BalasPadam
  16. hooo...cepat entry baru cepattt =p

    BalasPadam
  17. i want more... huuu.....
    ni yg rase nk berpantun nih

    BalasPadam
  18. ape jadi ngn awek tu skrg?? u ngorat mlm tu jer ke??huhu...

    BalasPadam