CEDAR

Ada seorang sahabat blogger dari LEBANON , MR MSR , telah memberi aku award ...( klik sini ) .. terima kasih bro ! Dan aku perlu panjangkan award tu kepada geng geng lain .. aku nak panjang kan pun susah ... ramai sangat .. jadi aku bagi pada semua ... sapa sapa yang amik tu , kena ikutlah syaratnya dan kemudian bagitau aku sbb aku nak buat entri khas berkaitan tu ... Jadi skang aku menunaikan janji aku la..

Terima kasih kerana sudi amik ... Mereka yang amik tu ialah ;


LELORD

KELLA

MATA HATI

ANESZAILANI

Sekali lagi ... jutaan terima kasih dari aku kerana sudi mengambilnya ... huk huk .. terharu ... Blogger blogger baru patut contohi kerajinan diorng ni .. kenapa ? Sebab ini semua adalah untuk tambahkan lagi entri korang tu ... setiap benda kecik ada maknanya ...

2 ulasan:

  1. Maaf en. Ben, sy masih baru dengan blog en. Ben nie.. mungkin n3 pasal nie sy dh terlepas.. kalo tahu sy pun sudi nak amik.. skrg leh amik lag ker ekk? :)

    BalasPadam
  2. mesti amik la.. dah offer kan..
    lagipun award tu sangat best! berbaloi2 kalo amik!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.