Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 30 Januari 2013

Aku tak faham ??

Dia menyamar jd inspektor polis .. Dia masuk balai polis utk apa ? Siap bgtau dia polis lg ... Erk .. Ke dia rasa dia geng SUPERNATURAL ?

Dunia , makin pelik penghuniya ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

7 komen :

Haryz Khairuddin berkata... [Reply to comment]

dia nak tiru macam dalam movie agaknya..?

aQu Mad berkata... [Reply to comment]

pelik tapi benar , hihihi

Qarr Jalil berkata... [Reply to comment]

macam2 ragam manusia..

eray berkata... [Reply to comment]

rase die saje2 je nie, nak test power


http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/set-penyusuan-shaklee-paling-bajet-gila.html

Siti Rohaida Yusof berkata... [Reply to comment]

dunia sekarang nie...

Eny Abdullah berkata... [Reply to comment]

lagi hairan sebab dia didenda ??
patut dakwa sebab menyamar anggota keselamatan.. lain la menyamar jadi tukang masak ke, apa ke

Putera Dunia berkata... [Reply to comment]

Nak ngintip polis wat ape kot... :-) Tak pun nak try test baju kadet polis anak... :-)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI