Aku tak faham ??

Dia menyamar jd inspektor polis .. Dia masuk balai polis utk apa ? Siap bgtau dia polis lg ... Erk .. Ke dia rasa dia geng SUPERNATURAL ?

Dunia , makin pelik penghuniya ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

7 ulasan:

  1. dia nak tiru macam dalam movie agaknya..?

    BalasPadam
  2. rase die saje2 je nie, nak test power


    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/set-penyusuan-shaklee-paling-bajet-gila.html

    BalasPadam
  3. lagi hairan sebab dia didenda ??
    patut dakwa sebab menyamar anggota keselamatan.. lain la menyamar jadi tukang masak ke, apa ke

    BalasPadam
  4. Nak ngintip polis wat ape kot... :-) Tak pun nak try test baju kadet polis anak... :-)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009