Berkat susah payah bila berblog ..

by - Januari 22, 2013

Bukan sbb duit tp sbb tawaran .. Aku bukan blogger yg kacak mahupun jelita .. Sekadar menulis apa yg terbuku di hati dari dulu lagi ..

Ni antara tawaran aku terima. Ramai lagi kot yg terima .. Baguslah .. Sekurangnya byk mereka tahu yg blogger-blogger ni mempunyai aura tersendiri ..

Segala terpulang pada diri sendiri .. Atas apa sekali pun niat kita berblog , jangan sesekali salahgunakan.Jenuh nak menjawab akhirat kelak ..

Alhamdulillah .. Strategi aku berjaya. Apa yg aku idamkan , tercapai .. Tak sia sia aku update berpuluh puluh entri sehari , dulu hingga ramai cop aku gile update blog .. hehe.. Sedangkan mereka tak tau apa yg aku sedang usahakan.. 

Apa jua perancangan masa depan kita , bersungguh sungguhlah melakukannya ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

32 comments

  1. nak tuntut ilmu nih. ^_^
    tahniah abg ben. :)

    BalasPadam
  2. mcm kenal je kat mane dunia herbs tu,hehe

    tahniah

    BalasPadam
  3. Tuah takkan datang bergolek.. rezeki tak turun dari langit tanpa usaha. dengan usaha, Insya Allah.. rezeki tu ada. Apapun tahniah pada BA.

    Gila >> JENJALAN OVERSEA SEPARUH HARI JER,MEMANG GILA

    BalasPadam
  4. pergh..abg ben jadi director.. terbaik!

    BalasPadam
  5. Congrats!
    Ade aura tu yg xle thn! He3..
    ( bole bukak kelas utk blogger kot pasni! Wink winkk!)

    BalasPadam
  6. Congrats!
    Ade aura tu yg xle thn! He3..
    ( bole bukak kelas utk blogger kot pasni! Wink winkk!)

    BalasPadam
  7. wahhh.. bertuahnya dapat tawaran :)

    BalasPadam
  8. wow..best nya..nak jugak..hehe

    http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. Tahniah...
    Sy...x smpi tahap cmni kut....huhuhu....

    BalasPadam
  10. Ni baru betul2 blogger d hargai... Siap ada perjanjian lg. Syabas bos

    BalasPadam
  11. Tahniah..!!! mmg rezeki BA dlm blogger..

    BalasPadam
  12. tahniah bang!
    one day saya nak jadi macam abang :)

    BalasPadam
  13. Congrats ... Hebatlahh !! ;)

    BalasPadam
  14. Melertss!! Tahniah...badan ketak ketak...harus lah jadi bahan marketing kan

    BalasPadam
  15. turut tumpang gembira n bangga!dulu perkataan blogger terlalu asing.skrg pdgn,pdpt & idea blogger selalu jadi perhatian.mmg rzki bro BA dan family.

    # erk...kalau ada peluang jmp nora danish ke,krm slm tau hehe ^^

    BalasPadam
  16. wah..lepas ni penuhla gmbar nora danish dlm blog ni selain muka qalif..hehe

    BalasPadam
  17. Alhamdulilah..rezki abg ben :)

    BalasPadam
  18. fuhhh... tahniah bang ben...

    BalasPadam
  19. Alhamdulillah..tahniah a.ben..moga terus maju jaya.

    BalasPadam
  20. Alhamdulillah..
    Rezeki tak dtg bergolek.. kenalah usaha dan berdoa serta seterusnya tawakkal..

    BalasPadam
  21. tahniah abang ben, fulamak untung la dia. haha. =)

    BalasPadam