Tamo pergi dah restoran ni ..

by - Januari 21, 2013

 

Makanan , aku tak nafikan sedap .. Layanan , ada sorang tu mcm bermasalah..  Yang lain ok  ..Mungkin dia sdg  period pain ? Atau baru putus cinta ? Hurmm .. Fikir positif skit , Ben !!

Kenapa lak eh ? Dia nampak aku dukung Qhaliff dan Qhaliff meronta nak turun ... Aku mintak baby seat .. Boleh dia suruh aku bg order dulu bg dia g amik !!!

Ikut hati aku , aku nak bangun dan blah tp tk patut lak hanya sbb dia je .. Staff lain ok sesangat ..

Dgn cara amik order pon mcm nak suh kita cepat jer.. Bagi menu , pastu tercegat kat situ..Pastu suh segera .. Bengongkah dia itu ?? Opss .. kasar bahasaku ini .. Maaf ..geram banget td tp dah cool bila perut dah penuh ..

Bila tak maju , kata tak support .. Dah maju .. Hurm… Tak pe la, aku tetap kembali ke sini sbb makanan dia sedap tapi aku akan pastikan bukan dia amik order aku nanti .. Huh !

Macam takde restoran lain yang sedap kan ? Hehe.. Sini santai skit sebenarnya .. hehe ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

5 comments