Malam pertama di rumah baru …

by - Januari 26, 2013

 

Alhamdulillah .. siap dah segalanya.. Rumah dah bersih .. Kemas .. Cuma belum lengkap .. hehehe .. Astro dah masuk .. Kes terpaksa ! Tu pun pasang basic jer.. Sebulan RM40 .. Asal leh tonton je  .. Pastu untuk internet , guna je MAXIS BROADBAND .. RM88 sebulan ..

Dan menariknya kat rumah baru aku ni , penduduk taman ni dah pun buat group Whatsapp untuk saling berhubungan antara satu sama lain dan juga menyalurkan maklumat terkini ..

Majoriti penduduk taman ni , baya baya aku .. hehehe .. Muda muda belaka … Cuma sunyi skit je la .. hihi .. Tunggu ada aktiviti , baru meriah skit belah malam ..

Ke tunggu Qhaliff besar .. malam leh layan bola depan rumah .. hehe ..

You May Also Like

17 comments

  1. dah tido qhaliff..penat agaknyer

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..selamat berpindah ke teratak baru Untuk Qhaliff sekeluarga..tak lama lagi Qhaliff dapat kawan baru ye..

    BalasPadam
  3. Qhaliff cepat sikit besar ! teman daddy tu haa.

    BalasPadam
  4. mak aii..ade whatsapp group sekali..hebat..haha

    BalasPadam
  5. alhamdulillah. seronok la pindah umah baru...

    BalasPadam
  6. Moga semuanya baik2. Ayu tumpang happy

    BalasPadam
  7. Allhamdulillah... qhaliff tido umh baru la ye... jgn lupa solat sunat dl...

    BalasPadam
  8. Huh!menarik!group watsupp setaman...hehe..susah nak dapat penduduk best cam tu..

    BalasPadam
  9. Ambillah gambar rumah baru banyak-banyak sementara masih kosong. Pasni buat entri renovate rumah atau interior design pun cantik.

    BalasPadam
  10. salam Ben..kalu berminat nak dapatkan astro full x termasuk first dan best yuran rm200 je SETAHUN. Just plug and play je. tu dah ade piring astro dan broadband dah cukup syarat dah. ape2 email saje.

    BalasPadam
  11. sekadar berkongsi untuk encik Ben dan blogger lain : kalau nak masuk rumah baru digalakkan untuk membaca surah Al-Baqarah terlebih dahulu. banyak kelebihannya..

    BalasPadam
  12. welcome to d neighborhood mr ben ..kita org duk atas bukit sana ekekkeke

    BalasPadam
  13. owh..ben dh pindah masuk rumah baru ek..

    BalasPadam