Selamat Tinggal Dunia Blog !

by - Januari 21, 2013

 

Aku kan pergi jauhhhh mengembaraaaa.. Mencariiii .. kedamaiannn ..

Memandangkan ramai kata mereka masuk ke blog aku hanya untuk baca pasal Qhaliff , maka aku buat keputusan remove blog aku ni dan biar je Qhaliff cerita mengenai dirinya sendiri , bila dia reti menaip .. Reti menaip yer.. Bukan reti mengorek keyboard aku ni haa ..

Merajuk ? Takde laa.. Aku biasa dah dengan persekitaran begini .. Tak kisah dah .. Yelah , masing masing punya citarasa kan ? Apa nak buat.. Dah mereka kat gitu , takkan aku nak paksa lak kan ?

Tapi .. Sat .. Sebenarnya bukan sebab Qhaliff yang comel .. Tapi sebab gaya cerita aku yang menyebabkan dia jadi comel ! Ini bermakna.. Haaa.. Tanpa aku bercerita , Qhaliff tetap biasa je.. Waahhh .. Ini bermakna , sentuhan aku menyebabkan ianya menjadi panass ! Adeh.. Macam M.Nasir lak aku .. hehe ..

Takde la.. Tak kisah laaa.. Cerita pasal sapa sapa pon , aku gak yang ‘bercerita’ kan ? Bukan kerana gambar ke apa .. Tanpa gambar pun , penyampaian aku mampu membuatkan pembaca mengimaginasikannya sendiri .. kan kan ?

Eleeeehh.. Dengki la tuuuuu ..

You May Also Like

22 comments

  1. Bro... Love all stories n pics pasal qhaliff...
    Kalau entry pasal qhaliff cpt je sy bace

    BalasPadam
  2. hehe. suka baca story pasal qhaliff...

    BalasPadam
  3. hehe.sukee...story pasal qhaliff

    BalasPadam
  4. hai,,..sabor je la..
    ingt nk nanes da tdi..huhu.
    nasib baik xjadi..hee

    BalasPadam
  5. heeee suka gambo qhaliff jee...kehkehkeh

    BalasPadam
  6. gmbr itu pentg..xdela org boring sgt kan..hehe

    BalasPadam
  7. terkezuttt sekejap. Ingat nak tinggal. Kunk tak de dah muka si kecik acaner.

    http://bisnescha.blogspot.com/2013/01/tips-berniaga-bagi-orang-melayu.html

    BalasPadam
  8. hahahaha.. buat bodoh je bro kata2 orang tu.. ni blog kita yang punya.. apa kita mau bikin, suka hati kita..hahaha

    BalasPadam
  9. Ehh, crita psl Qhaliff la besstt :)

    BalasPadam
  10. hahaha.alahai daddy qhaliff ni.sentap lak.

    BalasPadam
  11. terkejut sat dengan tajuk entry tersebut..kekekekee...teruskan berblog abg Ben...kami menyokong!!

    BalasPadam
  12. abg ben memang pandai bercerita, sebab tu orang suka nak baca. tak kisah apa topic, lagi2 pasal qhaliff lagi best nak baca

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/tips-langsing-selepas-bersalin-khas-ibu.html

    BalasPadam
  13. aslkm...
    teperanjat kite...nasib baik tipu je...=)

    BalasPadam
  14. slm bro BA!semua manusia ada 'life' sebenar di dunia realiti,yg perlu difokuskan.dh 3 thn sy setia bc entri di sini.dr masa bro blm kuar lg di mjlh,paper,tv,kemudian dari blog ke vlog dan byk lagi.

    saat2 bro cuma berdua dgn isteri tercinta,hga lahirnya si Qhaliff yg comel bermata bulat tu ^^,x slh kalau kgsi kegembiraan,kebahagiaan sbg bapa,kan?

    mmg sy akui rindu juga 'sentuhan magik' entri & segmen2 kreatif(suka segmen bro gunakan foto~1001 idea blh rkn blogger hasilkan).apa2 pun byk sy bljr dr pkongsian di blog ni tqvm:)sentiasa support entri kwn2 semua yehaaa!!!

    BalasPadam
  15. hek eleh.. citer pasal qhaliff best ape... mmg dengki ar tu...

    BalasPadam
  16. biarla..ni kan blog abg ben..bukan blog diorang..apa da..hehe

    BalasPadam
  17. ben ni wat saspen ja.hahaha

    BalasPadam
  18. xkisahlah cerita pasal apa.. org baca juga.. hee~

    BalasPadam
  19. maybe lum rezeki aku... tapi andaikata Dia nak bagi rezeki zuriat... konpem blog aku penuh dgn kisah baby :p hehehe...

    BalasPadam
  20. desssss suspenggg betul bila baca tajuk tadi hehehe

    BalasPadam
  21. 1st, baca tajuk mcm empunye blog ni sentap. tapi rupenye....

    BalasPadam