Antara CELCOM ,MAXIS dan DIGI ..

by - Januari 20, 2013

 

Celcom .. HSPDA .. cantik tapi …

DIGI .. Seperti ramai yang dah tau .. Kalau dalam rumah , biasanya mmg lebur …

MAXIS .. antara hidup dan mati.. Tapi ok gak laa… Leh gak online skit skit dalam rumah ni ..

 

Di rumah aku yakni di Presint 14x ..Dibahagian ruang tamu ,bhgn tingkat bwh rumah .. Semua line jadi hampeh ! Org kata blind spot .. Aku yg dah nak blind ni , mmg sangat sangat merindui UNIFI yang dah pun pergi meninggalkan aku ..

Tapi nasib baik di rumah baru aku tu nanti , semua yg aku sebut di atas , sangat comel ! Jadi aku tak perlukan UNIFI buat masa terdekat .. Dalam tempoh setahun.. Yelah , dah mohon .. tp bg tempoh 6 bulan ..huhu ...Lama sangat tuuu..
Du

Di luar , rumah .. ok sungguh ketiga tiga line tu .. Agaknya umah aku ni ada medan magnetik yg kuat kot.. Erk.. hehee...

Tak kisah laaa ... Janji leh guna walaupun ciput je signalnya ... Cuma nak layan #RESPONANDA je la tak leh sangat skg ni...

Nasihat , kalau rasa guna internet lagi byk di rumah .. guna je la Unifi atau Streamyx je.. Yang lain , tepuk dada sendiri .. Tanya tekak sendiri ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

7 comments

  1. Bhai Ben...

    Yeyeye... gua kat Kemaman Terengganu nih dah lebih 6 bulan ader UNIFI... jangan jeles aaa.... hahaha

    C++
    CipanTapirTenuk.Blogspot

    BalasPadam
  2. Guna je apa yang ada... tapi kalau asyik EDGE je memanjang pun... jadi benci especially kat tempat aku ni kat Semerah... waaaaaaaa

    BalasPadam
  3. Guna umobile pun ok gak.....Saya guna umobile ajer untuk blog dan fb.so far ok jer....

    BalasPadam
  4. TEPUK DADA TANYA POKET...kahkahkah

    BalasPadam
  5. Liputan sipi-sipi menyusahkan.

    BalasPadam
  6. sy kat cheras guna P1 je. mmg tak byk coverage tp dah cek kat tempat2 yg sy selalu pegi mmg ada. so ok la, unlimited speed. hehe

    BalasPadam