Kira semudah itu sajakah ?

by - Januari 17, 2013

 

Kalau dia tulis dalam notepad pastu pas kat kawan dia tak pe la .. Tapi kalau dah post kat FB yg mana satu dunia boleh tengok , apakah sekadar MOHON MAAF gitu je ? Hurmm ..

Aku bukanlah nak perbesarkan isu tapi kita lihat , satu satu isu berkaitan dengan agama diusik ..  Apakah kita nganga je ? Mana pihak terlibat  atau penguatkuasa ?

Kalau nak attack , attack je pemerintah negeri tu .. Bukannya kaitkan dengan agama .. Tu tak adil namanya .. kan ? Kalau dibiarkan , ramai je lagi akan buat ..

Copy dari SINI dan snapshot yang lain pon ada di situ ..

Kalau aku buat gini camana lak ? Tulis hina secara terbuka pastu …

Patrick Teoh Mohon Maaf Secara Terbuka Hina Islam “ ..

Tu pun melalui Twitter jer .. Ikhlas atau tidak , Tuhan saja yang tahu .. Lawak je kan ?

Agama dipijak .. ok je  ? Maafkan je la eh ? Ok laa.. Aku pun malas nak bising .. Tapi kalau orang orang besar dalam negara dicerca lak ? Waduhhh .. Macam macam sepanduk ditempah ! Siap ada buat perhimpunan lak .. Hehehe ..

Aku pelik tapi tak pelik dah .. Sebab segalanya kerana dunia yang sementara tapi dah cukup memuaskan nafsu serakah mereka ..

Patrick Teoh , u sudah tua.. Kasi tutup itu FB dan goyang kaki .. Duduk diam diam , main sama cucu .. Kalau tak suka , LISTEN , LISTEN , LISTEN .. hehehe .. Kalau tak suka , u punya pasal la.. Saya cakap saja .. Hehehe ..

You May Also Like

7 comments

  1. setuju sangat. sedap2 kutuk agama lain, pastu sedap2 je mintak maaf. cuba orang kita buat mcm tu, sure dah kena ugut bunuh! >,<

    BalasPadam
  2. Halal lempang muka orang tua tu.. kalau dekat indon lama dah orgtua tu k.o.. Hina agama islam, kenapa mesti kaitkan dengan agama .. agama tak kaco orang loo..

    BalasPadam
  3. setuju dengan pendapat en.Ben. Bila orang2 besar kena kutuk, siap ge mahkamah nak saman orang yang kutuk tu. wat perhimpunan jalanan yang kononnya lagi bersih dari BERSIH. Tapi bila agama diperkotak katikkan, hanya minta maaf, dan kita KENA maafkan... sebab SEDANGKAN NABI AMPUN UMATNYA INIKAN KITA MANUSIA BIASA....camna tu.... (hahaha... panjang lebar pulak komen saya ni)

    BalasPadam
  4. That happen when u are too loud kan Teoh, no wonder dulu kena banned. niamah.

    BalasPadam
  5. patrick patrick.. lu mengaku je lah, lu sebenarnya mau cari publisiti kan?? lu mau glamer juga kan?hahaha.

    BalasPadam
  6. Bukan nak cakap apa...
    Makhluk macam ni elok duduk dalam hutan je.....
    Tak layak hidup bermasyarakat....
    Tu pun kalau ada lah haiwan yang sudi nak bergaul dengan dia.....
    Sewenang2nya nak henyak dan mempersoalkan mengenai agama orang lain...
    Macam mana orang nak hormat dia kalau dia sendiri tak tau nak hormat agama dan pegangan orang lain..?
    Zaman sekarang ni Abg Ben, ramai sangat yang cakap main sedap mulut..
    Lepas tu bila kena bash, setakat minta maaf macam tu je......
    Entahlah....

    BalasPadam