Taksub benar ngan kabinet tv !

by - Januari 28, 2013

 

-iklan-

facebook_-327591990

Nak tau dengan lebih lanjut , klik SINI

 

_________________

Masuk ni , dah lebih 60 kali dok angkat dia dan jauhkan dia dari kabinet tv ni .. Aku saja 40 kali .. Selebihnya , mak dia .. Jadi , jangan hairanlah aku kurus skang ni ..

Memang dia nak berdiri.. Tapi kalau nak berdiri saja , tak pe la.. Tapi part ketuk tv LED aku tu yang tak tahan .. Takde la nak marah .. Sayang lagi ada la.. Cuma kesian jela kat tv aku tu .. Tak mampu dah nak beli baru .. Rela guna tv hitam putih jer .. huhu ..

Dah baik demam kot jadi gini ? Dok bebel dan merayau sana sini .. Jap lagi , tak tau laa..

Mengalah.. biar je la dia main dan dipantau oleh mak dia .. Heheh.. Daddy pantau esok je ..

 

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

10 comments

  1. khusyuk si Qhaliff membelek kabinet tu..sampai terlondeh seluarnya..dah sihat belum tu..

    BalasPadam
  2. Ketuk2 jer...tapi yg lagi takut kalau tv tu jatuh. Harap pantau sentiasa. Bak kata pepatah, Sesal dahulu pendapatan...

    Sekadar ingatan jer bro, jgn marah ye.

    BalasPadam
  3. @Bin Muhammad terima kasih atas komen .. tv tu sememangnya kukuh atas kakinya (inshaAllah ) . Dan kedudukan tv tu jauh di belakang.. kalau nak jatuh pun , dia jatuh ke belakang ..

    Pantau .. tentu sekali .. :)

    BalasPadam
  4. @PeRdU cINta inshaAllah .. mcm dah nak sihat tu .. peluh dah dia ..

    BalasPadam
  5. elok gantung kat dinding tv tu..

    BalasPadam
  6. Tu baru sikit.byk lg akan di explore...

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah..nak nak sihat lah tu. Dan akhirnya Qhaliff terima gak sikit tempias bebel "mulut" pakcik mat dan makcik Linn...hahaha.....

    BalasPadam
  8. samada si qahaliff ni nak test kekuatan gigi dan gusi dia atau nak test ketahanan material kabinet tv tu tak taulah....tak lama lagi mesti mak bapaknya jadi mangsa kena gigit2 ngan qhaliff....hehehehe...

    selamat kena gigit ngan qhaliff yer ben....

    BalasPadam