Qhaliff nak adik , dah !!

by - Januari 24, 2013

 

-iklan sat-

Sedap dan punya khasiat ! Klik SINI untuk lebih lanjut ..

___________________________

Qhaliff ke daddy yang nak ni ??? Heheh.. Bila tengok bayi baru lahir .. terasa rindu saat saat Qhaliff berusia sehari dulu.. Benarlah kata mereka , mmg rindu sangat nak rasa detik tu kembali walaupun pasti akan menempuh saat saat mendebarkan .. hehe ..

Aku .. aku dah semakin tua .. Tapi kalau kat barat , time ni la baru nak buat anak .. Kata mereka bagus .. Aku tak sure la bagus tang mana .. hehehe .. Tak kisah la mana pun.. Asal mampu , jalankan ajaaa dong ..

Buat masa terdekat ni , Qhaliff lom leh ada adik .. Kena tunggu setahun lebih , baru boleh .. Maklumlah , operation.. Kena tunggu sembuh betul , baru boleh ..

Tapi , kalau private hospital … diorang kata ok je.. Takde masalah .. Masalahnya lebih pada hospital kerajaan.. Hurmm .. Aku pon tak pasti la.. Aku bukan doktor .. hehe .. Nurse , jauh sekali .. Tu pun , orang orang yang cakap ..

Ikut aku, setiap tahun keluar .. hehehe .. Ada jugak bukak taska .. hehe..

You May Also Like

8 comments

  1. Qhaliff nak adik ke daddy dia yang nak anak lagi nih ? hihi :)

    BalasPadam
  2. khusyuk Qhaliff tgok bb gegirlz..sabar ye Qhaliff..nanti Qhaliff pun boleh dpt aik juga.. :) Qhaliff budk gebu..

    BalasPadam
  3. Bukan operation kena tunggu 4 years ke? Thats what mummy told because kami 3 adik beradik memang c-section and jarak kami semua 4 tahun. Hihii

    BalasPadam
  4. kakak saya dua tahun jea doktor tu bgitau

    BalasPadam
  5. muka macam dah tak sabar nak adik jer...

    BalasPadam
  6. kadang kadang ikut doctor jugak.. mcm akk pun operation 2 kali.. ada doc suruh tungguh dua hingga 3 tahun kasi betul2 dah sihat dan ada dockata plk kalau si ibu rasa dah bersedia mental fizikal un dah boleh.. Ini rezeki Allah swt mana boleh dihalang. kan kan kan hehehe

    BalasPadam
  7. saya pon mcm wifey abg ben..c-section..now anak dah 1thn 5bln..impian nak tu ada..sape tak nak kann..tapi perot belom ok..kekadang ada rasa ngilu...plus anak manja sgt skrg..jeles je bila mama dia dukung bb lain..mula la menepek tetibe letak pongong dia kat peha saya...so jeles nmpk disitu..hehehe....so qhaliff boleh ada adik taon 2015 la ekk...bagi qhaliff bijak sikit....:)

    BalasPadam
  8. InsyaAllah.. sabar ye daddy Qhaliff..

    BalasPadam