Design khas TV Console untukku !

by - Januari 17, 2013

 

Hurmm.. Ada 4 design untuk aku pilih .. Mana satu korang rasa sesuai untuk rumah aku yang dah punya anak itu .. Ahaaaa.. Yang menarik , dan da booommm .. hehehe ..

Warna latar akan ditentukan kemudian .. Skang nak pilih design dulu .. Aku berkenan yang no 3 tu .. Apa pendapat korang ?

image

image

image

image

Ok tak ? No 3 tu haaa.. Dinding dah warna kelabu gelap. Amik putih pun cantk kan ? Putih hitam .. hehehe .. Koman sangat eh ? Korang rasa ?

You May Also Like

30 comments

  1. BEstnyerrr.... nombor 1 dan 2 simple sesuai untuk rumah2 kecik... nombor 3 simple, kemas, susunan pun menarik.. nombor 4 banyak sangat laci, kemas tapi susunan tidak menarik..



    Okaylah.. nak resign... nak jadi designer furniture pulak..

    BalasPadam
  2. no 3 mmg cantik.. mcm kat umah aku jer cuma kat umah aku kat bwh ade ruang kosong utk simpan habuk... hahaha... nmpak mcm gantung kat dinding gitu... tp kalau nak lebih trendy ambk yg no 4... yg tu jarang2 nampak dan kreativiti terserlah disitu... dinding lak letak wallpaper yang cantik... perghhh... oh yaa... kalau ambk yg no 3 tu mintak die pasang lampu blakang panel tu... nak tgk contoh mcm aku punyer ni... http://marqiscareno.blogspot.com/2012/07/wardrob-bilik-hanging-tv-cabinet.html

    cuma pesanan dr aku, setiap bucu tu buat bentuk curve... bahaya lor utk budak2...

    BalasPadam
  3. no.3 tu memang menarik, qhaliff boleh main guling2 kat atas tu cuma dekoder dan yg lain2nya kena letak pada atas para tingkat 1 tuler demi keselamatan qhaliff.

    BalasPadam
  4. sy suka no 4 lagi.. no 3 tu ok gak.. tpkn pe kata no 3 tu letak mcm no 4 mean x yah ada back ground papan tu msti lg ok :)

    BalasPadam
  5. Salam abg Ben...cantik no.3 tu....tpi mcm rendah sgt yg bwh tu sng pulak Qhalif trn naik nnt...hehehhehe

    BalasPadam
  6. Yg no 3 tu ok.... Cantik. Sesuai sgt tuk yg ade anak. Tp risau gak kalau die panjat nanti

    BalasPadam
  7. sy pun rse no3 tu cntik..hihi

    BalasPadam
  8. abg ben, no 3 tu sngt menarik ! sngt lawa. susunan pun kemas. yg no 1 and no 2 tu mcm simple sngt. rumah baru kene cantek2. hehehe no 3 tau pilih. hehehe :D

    BalasPadam
  9. kalau ikutkan yg no3 tue cantik dan trend skrg kat umah maner2...
    tp no4 tue pun cantik jugak... lain daripada yg lain.. mcm careno kata.. letak wallpaper kat blakang... mesti cun sgt2... tp laci2 tue kene letak atas ckit dari tv.. kalau tak nnt cam ganggu pandangan.. heheh...

    BalasPadam
  10. no 3 ok. ada keunikan di situ.

    BalasPadam
  11. betul2...yg no.3 mmg terbaik..

    BalasPadam
  12. No 3 menarik, tapi no 4 lebih practical

    BalasPadam
  13. No.3 memamg cantik...but saya lebih suker no.4 kot...more praktikal n kreativiti...

    BalasPadam
  14. cantik² la plok...sy pun berkenan yg no 3...dah lama teringin nak tv cabinet camni...abg ben boleh risik² brapa rmnya...

    BalasPadam
  15. err, no 3 da boomm, no 4 pun da bomm leh simpan banyak benda kat dalam tu.. simpan buku.. simpan madu, err..

    BalasPadam
  16. oh yaa... laci2 kat bawah tu mintak buat cermin kat bhgn tgh... jgn buat pintu kayu mcm tu sbb boleh letak decoder astro, dvd player, media player atau ape2 jer sbb masih boleh remote lagi kalau simpan dlm pintu cermin... atau pun ckp kat designer tu deisgnkan tmpt utk sembunyikan decoder...

    BalasPadam
  17. no 4. nampak sekata dan balance dan tidy.

    BalasPadam
  18. No 4 lg cantik tersusun.. Tmpat ltak decoder tu biar pintu cermin.

    BalasPadam
  19. apepun cari yang kurang kemungkinan dirosakkan anak kecil.... biase klu ia macam pintu selalu je pecah kena main ng bebudak kecik...

    BalasPadam
  20. nad pun suke no 3..hehe..brg2 xkn diusik qhaliff..hehe

    BalasPadam
  21. no.1&2 design yg dah ramai org guna... no.3&4 look differ..modern! but for me Less is more.. so,i choose no.3...

    BalasPadam
  22. memana pun cantik...cuma nakkomen..ada anak kecik.. kalau leh jangan letak cermin..berbahaya.. lagi yang main pakai magnet tu..senang benar diornag bukak.. kalau nak letak cermin pun pastikan yang payah pecah..

    BalasPadam