BIOZONE Food Purifier

by - Januari 29, 2013

 

-iklan-

Premium beautiful by Waney Zainuddin. Biozone food purifier, ayam suntik, ayam express, makanan tercemar, ayam hormon, gynecomastia, barah payu dara, harian metro, pencemaran, racun serangga, bahan awet, ikan awet, purify food, kebaikan teknologi ozon, steril botol susu, peti sejuk busuk, ozone facial wash, akuarium, siraman tanaman

Saper kat sini suker masak atau makan ayam setiap hari? Samer la macam Waney. Memang almost everyday akan masak lauk ayam. Tapi berapa percent kita sure, ayam yang kita masak tu betul-beul bersih? Tahukah.. walaupun kita basuh atau rendam ayam tu lama-lama pun masih ada toksin tersembunyi yang tak dapat kita buang dengan cara membasuh sahaja..

Premium beautiful by Waney Zainuddin. Biozone food purifier, ayam suntik, ayam express, makanan tercemar, ayam hormon, gynecomastia, barah payu dara, harian metro, pencemaran, racun serangga, bahan awet, ikan awet, purify food, kebaikan teknologi ozon, steril botol susu, peti sejuk busuk, ozone facial wash, akuarium, siraman tanaman

Ayam yang kita makan zaman sekarang tak sama macam ayam dulu2. Ayam sekarang ayam express, ternak kat ladang commercial. Ayam2 ni disuntik dengan antibiotik dan hormon tumbesaran supaya ayam2 ni cepat membesar dan tahan dari sebarang penyakit.

Premium beautiful by Waney Zainuddin. Biozone food purifier, ayam suntik, ayam express, makanan tercemar, ayam hormon, gynecomastia, barah payu dara, harian metro, pencemaran, racun serangga, bahan awet, ikan awet, purify food, kebaikan teknologi ozon, steril botol susu, peti sejuk busuk, ozone facial wash, akuarium, siraman tanaman

Bahan-bahan ini kekal dalam ayam walaupun telah dicuci. Antara kesan sampingan memakan ayam yang disuntik hormon, terutamanya kepada kaum LELAKI adalah risiko menghadapi masalah gynecomastia atau buah dada membesar dan berisiko menghidap barah payu dara lebih dasyat daripada wanita (Harian Metro).
Nak tengok camner ruper bahan ni? (KLIK SINI)

Premium beautiful by Waney Zainuddin. Biozone food purifier, ayam suntik, ayam express, makanan tercemar, ayam hormon, gynecomastia, barah payu dara, harian metro, pencemaran, racun serangga, bahan awet, ikan awet, purify food, kebaikan teknologi ozon, steril botol susu, peti sejuk busuk, ozone facial wash, akuarium, siraman tanaman

Ini baru Waney cerita tentang ayam jer. Belum masuk lagi isu sayur-sayuran, buah-buahan, ikan dan sea food. Semua orang tak dapat elak 100% dari risiko pencemaran racun serangga dan bahan awet dalam makanan.

Cara penyelesaiannya ?? Klik SINI ..

You May Also Like

0 comments