Mencegah lebih baik dari mengubati

by - Januari 31, 2013

 

-iklan-

Sekarang ni makin ramai plak orang cuba rawatan terapi ozon untuk bersih kan darah. Waney sendiri tak pernah lagi try. Tapi bila tengok testimonial, macam best jer.

Premium Beautiful by Waney Zainuddin. Biozone food purifier, rawatan terapi ozon, testimonial terapi ozon, penyakit kanser, Hypercholesterolaemia (kolestrol berlebihan dalam darah) - Alahan dan Eczema - Diabetes - Darah tinggi - Penyakit jantung koronari - Kegagalan hati dan buah pinggang, terutama peringkat awal - Asthma - Obesiti - Masalah kulit, harga rawatan terapi ozon, teknologi ozon, membersihkan darah, membersihkan toksin makanan, toksin darah, toksin ayam, demo biozone food purifier, harga biozone food purifier, spa kecantikan mandian facial ozon, datuk sarimah ahmad, produk kesihatan Primadona, ozonated water, demo shah alam

Biasanya terapi ozon ni sesuai untuk orang-orang yang ada penyakit:

- Kanser, terutama kanser darah

- Hypercholesterolaemia (kolestrol berlebihan dalam darah)

- Alahan dan Eczema

- Diabetes

- Darah tinggi

- Penyakit jantung koronari

- Kegagalan hati dan buah pinggang, terutama peringkat awal

- Asthma

- Obesiti

- Masalah kulit

Premium Beautiful by Waney Zainuddin. Biozone food purifier, rawatan terapi ozon, testimonial terapi ozon, penyakit kanser, Hypercholesterolaemia (kolestrol berlebihan dalam darah) - Alahan dan Eczema - Diabetes - Darah tinggi - Penyakit jantung koronari - Kegagalan hati dan buah pinggang, terutama peringkat awal - Asthma - Obesiti - Masalah kulit, harga rawatan terapi ozon, teknologi ozon, membersihkan darah, membersihkan toksin makanan, toksin darah, toksin ayam, demo biozone food purifier, harga biozone food purifier, spa kecantikan mandian facial ozon, datuk sarimah ahmad, produk kesihatan Primadona, ozonated water, demo shah alam

KIRI: Toksin yang terkumpul hasil terapi ozon membersihkan darah.

KANAN: Toksin yang terkumpul hasil purifikasi ayam menggunakan BIOZONE Food Purifier

Buih toksin yang terbentuk kelihatan sama. Ini bukan buih biasa. Buih toksin ini bersifat kenyal macam chewing gum.
Info lanjut? Klik SINI

You May Also Like

2 comments

  1. toksin mesti dibuang dari badan.Kalau tak merana badan.Boleh mendatang 101 penyakit.

    BalasPadam
  2. Allahyarhamah bidadari saya sempat buat 22kali rawatan ozon sebelum menghadap Illahi. Oklah tuh kanser stage 1, tapi kalau dah stage 2 dan keatas..no need lah rasanya.sekadar berkongsi :)

    BalasPadam