Sejuk hati bila anak dengar cakap ..

by - Januari 22, 2013

 

-iklan-

BEAUTY CHIFFON TOP

GAMBA-1-1

Hi all..baju ni sgt di gemari oleh wanita/pelajar di luar sana..korang suke tak?kalu suke boley terus ke www.crazewear.com

dan jgn lupe visit @meimei clothing untuk megikuti update terbaru setiap hari =)

______________

 

“ Qhaliff.. Meh sini .. Makan .. Nak roti ni tak ? Haaa.. Tak nak daddy makan ! Cepat .. cepat .. “ .

Maka merangkaklah dia mai kat aku ni haaa.. Dengan pipinya tetiba membulat tanda dia nak makan sesangat dah tuu .. Hehe.. Kalau meloyot tu tanda dia nak main atau mood tengah comel .. Hehe ..

 

Photo

Mulut dinganga lalu ‘membaham’ roti yang ada dihujung jari aku .. Senyum dia dan hati aku lega sekali bila dia dengar kata.. Bukan dengar perintah aku tapi dengar kata ayahnya ..

Hurm.. Teringatlah aku sewaktu kecil dulu … Hurmm ..

You May Also Like

6 comments

  1. geramnya tgok pipi qhaliff..heheh...mudah2an qhaliff menjadi anak yg soleh ye..amin.. :)

    BalasPadam
  2. hemmm... kalau la awal awal kita dapat rasa keseronokan anak dengar cakap, kompom masa kecik dulu tak degil cakap ayah..

    BalasPadam
  3. sehari x baca kisah qhaliff bole x tenteram.....

    BalasPadam
  4. mmng sejuk hati bila anak dengar kata....rasa gembira mcm nak nangis je rasanya ....kan..kira nangis gembiralah....

    BalasPadam