Jalan-jalan cari makan !

by - Januari 16, 2013

 

Yeargh.. Berguna jugak aku post gambar makan di Instagram . Ada jugak rakan sudi berkongsi tempat tempat menarik untuk mengketedarah nanti !

Memandangkan aku skang di Pahang .. Objektif utama ialah menikmati ikan patin masak tempoyak. Takde kaitan dengan Fatin Liyana yer..

Tom yam pekat ? Perghhhh .. Penuh santan ? Er …

Dan chicken wings yang boleh makan sesekali saja .. Macam macam cerita ada pasal kepak ayam ni.. Wallahualam ..

Yearghh.. kelebihan dan keburukan bila gunakan internet ni. Segalanya terpulang pada keimanan anda .. heehhe .. Apa lagi ? Jom la makan … huhu ..

You May Also Like

8 comments

  1. baru leh komen...abg ben,nk mintak jasa baik abg ben la vote contest my baby..just klik vote je..;)

    BalasPadam
  2. Ikan patin tempoyak... Rinduk nak balik kg. Paling sedap Aboh masak ^___^ Yeehhhhaaa!!

    BalasPadam
  3. lagi sedap makan patin goreng cecah tempoyak... arggghhh...

    Minta jasa korang like: Like Gambar Amirah Banyak Banyak

    BalasPadam
  4. Walaupun baru sudah makan tiba2 perut terasa lapo balik.

    BalasPadam
  5. baru minggu lepas dapat makan patin masak tempoyak, emak buat..sodap tu

    BalasPadam
  6. jgn lupa makanan kegemaran Qhaliff tu..ikan salmon gitu.. :) say hai for Qhaliff k..

    BalasPadam
  7. tempoyak den tak reti nak makan..kalau reti tu, mesti menyelerakan tu..

    BalasPadam
  8. tomyam pekat? macam dalca aje abg ben?

    salam dari kuantan :)

    BalasPadam