Pandai dah nak makan sendiri eh ??

by - Januari 16, 2013

Boleh dia rampas roti yg ada dlm plastik dan cepat cepat dia masukkan dalam mulut dia pastu dia kemam tak kasi ibu dia korek balik dlm mulut tu !!

Dia punya kemam hingga memaksa aku campur tangan .. huhu .. Dpn mak bapak dia dah berani buat gitu .. Diam diam ? Adehhh ...

Terlebih makan okeh ! Bukan sbb lapar tp saja nak sakat org tua dia .. Grrr..

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

7 comments

  1. Its good that he got appetite. Dah besar kan, of course la nak makan sendiri.

    BalasPadam
  2. Hamboihh Qhaliff ajak bergurau yew :)

    BalasPadam
  3. mcm tweety bird je ppi qhalip hahaha

    BalasPadam
  4. boleh kalau dibiar makan roti sendiri... tapi kena cubit sikti2 bagi dia.. kalau terlalu besar takut terlekat sbb roti tak hancur mcm biskut.. (baby lebih enjoy kalau dapat makan sendiri.. part of learning. sbb dia akan explore texture makanan tu.) so biarkan dan perhatikan je...

    BalasPadam