Online dimana mana tanpa perlu garu kepala !

by - Januari 18, 2013

Dulu guna UNIFI , statik kat dlm rumah je .. Kalau outstation , tak leh usung melainkan aku guna kabel yg cukup panjang .. hehe ... Gila ? Hehe.. Tp kalau guna streamyx , mana mana tempat free wifi mesti leh guna kan ?

Tp leceh laa.. Dgn guna MAXIS MIFI ni , aku dan wife leh saja online dimana saja selagi ada coverage MAXIS .. Kalau ada 3G , mmg cukup comel laa ..

Setakat ni , akuguna adik aku punya bila ada di rumah mak aku mmg cukup puashati la .. Sbb tu aku berani langgan sendiri sbb malas nk pinjam hak org .. hehe..

Yg penting , leh update blog dgn pantas..

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

7 comments

  1. maxis wifi? menarik tu..alyn asyik guna streamyx je..x pun broadband..huhu..
    jemput singgah ye abg ben http://alynnnyzaa.blogspot.com/2013/01/makan-makan.html

    BalasPadam
  2. sekarang dah macam2 ada... tak tercapai akalku...

    BalasPadam
  3. Menarik.. modem pon comel. eh?
    Lebih flexible kan..

    BalasPadam
  4. MIFI?xpnh tau..haha....mst mahal bulanan dier kn abg ben?huhu

    BalasPadam
  5. jangan lupa set wifi name BenAshaari.com macam ejam set kat hp semata2 nak promosikan blog...haha

    BalasPadam
  6. ok ke maxis? dulu pernah pakai...line..alahai.. rumah org tu di kaki gunung... line..nuu haaa di kaki meja.. letih..

    lepas tu kitorang pakai celcom.. jauh lg ok..

    BalasPadam