Lepaskan rindu ..

by - Januari 29, 2013

Tadi g rumah lama. Nak amik saki baki barang .. Hurmm .. G bersenam jap kat taman yg biasa aku gi .. Tak jauh pon ..

Apa yg akan aku rindui nanti ialah terbit dan terbenamnya mentari yg aku boleh saksikan keindahannya , bila berada di taman ni .. Apakah aku akan kembali ke taman ni ??

Sayu sangat terasa .. Kenangan paling manis , Qhaliff dibesarkan disini .. Nasib baik aku dah abadikn segalanya dalam blog ni ..

Dan ... Aku hutang RM10 kat bangla yg potong rumput laman rumah aku Smlm.. Tunggu dia td .. takde pulak .. Sian .. Esok g cari dia .. Besar nilai tu buat dia .. Lepas mkn sehari wooo ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

8 comments

  1. Muscle bangiak besar oo.. :D

    BalasPadam
  2. bila pindah rumah baru kita seronok...tapi mesti touching bila part nak tinggalkan tempat tinggal kita yang lama... pernah rasa macam ni jugak dulu...

    BalasPadam
  3. nasib baik ada blog kan abg ben..

    BalasPadam
  4. betul tu encik ben.
    besar nilai RM10 tu. mungkin bagi sesetengah org, ape lah sgt duit RM10 tu kan.

    http://ninimohd.blogspot.com

    BalasPadam
  5. nice picture abg ben =) lama tak blogwalking kt blog abg ben...

    BalasPadam
  6. ada jugak kenangan kat dalam blog ni kan.. ;)

    apa-apapun moga dapatlah jumpa bangla tu.. ;)

    BalasPadam