Dapat penaja untuk rumah baru ku lagi ?

by - Januari 31, 2013

 

Yang ni apa lak ? Yang tv konsol tu apa cerita ?  Sabar , sabar ! Ada rezeki , pasang la nanti .. Hehehe .. Masih dalam pembinaan .. Kalau siap nanti , diorang mai pasang .. Doa doa la jadi kenyataan yer .. Maklumlah , kita mampu merancang jer ..

Jadi yang untuk atas ni apa lak ceritanya ? Hurmm .. Awal sangat nak cerita pasal ni . Baru dok berbalas email je.. Dah confirm nanti , baru aku leh kongsi dengan korang . Kang , kata aku propa je lebih .. Huhu..

Aku cuma mampu berkongsi berita terkini yang aku dapat.. Samada jadi kenyataan atau tidak tu , hak ALLAH .. Aku sekadar tulis cerita terkini . Bukan nak tunjuk bagus atau berlagak tapi mmg inilah gaya aku. Kalau aku gembira , aku kongsi .. Aku duka pon aku kongsi , kan ? Mana aci dok cerita best best jer.. Yang tak best pon cerita gak la.. Kecuali la pasal sakit perut nak uk uk .. Kalau aku cerita gak , sahih aku gila trafik ! Hihii ..

Alhamdulillah .. Kalau jadi kenyataan … aku mmg tak keluar rumah dah pasni .. Dok lepak dalam rumah jer .. Rumah ku , syurga kami .. Hehehe.. Doa kan murah rezeki kami yer ..

Er , bila nak buat house warming ? Er… er … nak mai , mai jer.. hehehe .. Bawak air sirap je.. Makan disediakan .. Acah jer .. hehehe .. Tunggu siap segalanya .. Ni rumah terlopong jer .. huhu .. Pencuri pon kuar balik kalau masuk .. Er, jangan masuk !! Tak baik tau !!

Sambung pi gym .. Sehari , 2 kali gi gym..Baru berbaloi baloi ..

You May Also Like

15 comments

  1. rezeki anak dari Allah...Alhamdulillah...:)

    BalasPadam
  2. alhamdulillah... semoga dimurahkan rezeki lagi... amin

    BalasPadam
  3. seronok kalau dapat tajaan tu En.Ben..

    BalasPadam
  4. kelakar la...tapi...jgn lupa jemput saya g house warming...gerenti ramai yg dtg cam g tgk konsert...:)

    BalasPadam
  5. waa...murah rezeki tol abg ben..tahniah2

    BalasPadam
  6. bestnya... nak tajaan buat rumah sebijik boleh tak? :)

    BalasPadam
  7. Bestnyer..rezeki melimpah2...:) Rumah dh selesa, bolehla tambah ahli..kan Qhalif?hee

    BalasPadam
  8. salam perkenalan.... kagum dgn blog awak.... dan alhamdulillah dpt sponsor lagi tu.... tlg bagi tips sikit utk dptkan folower yg ramai utk blog saya.. thanks...

    http://beironlady.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. wah, tak sabar nk tengok umah baru.

    BalasPadam
  10. Bak kata pepatah rezeki jangan ditolak, iye idak bro?

    BalasPadam
  11. haaa kali ni lak rezeki isteri abg ben.. hehehe.. sebab org pompuan suka bab menghias rumah nih hihi

    BalasPadam