Lega tapi resah juga !

by - Januari 27, 2013

Jalan jalan kat taman rumah baru aku ngan Qhaliff .. Legaaaaa bila kat taman ada mini set utk senaman ringan .. Boleh la kuar peluh skit petang petang .. hehe

Yg bikin resah ialah terjumpa tetakan di bhgn dapur yg disambung .. Hurmmm .. Hingga kena ke tiles gak ..Esok baru kontraktor dtg tgk..

Kitchen cabinet pon wat hal .. Adeh .. Semua ni produk tempatan laa .  Terima je la .. Mana ada yg sempurna kan ? Bayaran je nak sempurna..

Published with Blogger-droid v2.0.10

You May Also Like

3 comments

  1. Ben.. Nasihat sy pasang alarm dan cctv siap2..sy dulu ms pindah semua buat.. Grill, kunci besar gajah.. Kunci klu ada yg plg mahal, itu yg kami psg, klu ada yg paling kukuh, itu yang kami beli..Dan rasa rmh dah selamat dr pencuri,grill keliling rmah, tapi rumah tetap di masuki pencuri.. Org jahat ni otak kretip sikit ditambah idea si syaitan yg di rejam.kerugian banyak.. Si pencuri pulak dah jual brg2 kami, cctv xde nk tgk muka dorg, alarm pun xde.so rasa mnyesal yg amat kenapa tak pasang awal2.. Sbb in the beginning kami tak rasa kami akan di rompak..km biasa2 je, x kaya tp x miskin.. Tp tetap di rompak.even rmh u buruk dr luar, pencuri ttp nk masuk sbb dorg tau ada sst dlm rmh yg boleh bt duit. Ini nasihat atas pngalamn..sekian

    BalasPadam
  2. Moga semuanya berjalan dgn lancar hendakNYA..

    BalasPadam
  3. abang ben, kena tinjau2 xkit kwasan sekitar..buat pemerhatian dan kajian..hehe

    BalasPadam