Camana nak tidurkan si Qhaliff ?

by - Januari 16, 2013

 

Hurmmm .. rocker dia tak bawak.. Buaian apatah lagi .. Dia lak semakin liat nak tidur .. Nak tidur , kena ada ibu dia .. baru nak lena kalau takde kedua dua menda ajaib tu ..

Tapi tah camana , kelmarin dia cukup suka layan satu video klip ni .. Dia tengok sampai ngantuk .. Pastu terlena terus .. Aku try guna trick baru ni ..

Aku pasang berulang kali lagu ni .. Dia leka je tengok … Zikir dan selawat tu mmg la pasang .. Lagu ni mendodoikan dia .. Aku bagi susu sebotol , zassssss .. Lenaaaaa …

Legaaa .. Bila dia dah tidur , dengan aircond .. gelap .. perghhh.. mau mau 2 jam baru sedar.. hehehe .. Leh aku siapkan byk keje aku .. Eceh.. Byk la sangat ? Banyak ok !! 2 entri advertorial yang sama gaji aku 2 bulan .. boleh ? Hahahaha .. Konon !

TIps nak tidurkan anak , jangan gelojoh dan sabar .. Tenang .. cari sesuatu yang boleh dodoikan dia selain bau ketiak anda .. ok ?

You May Also Like

2 comments

  1. Rasanya Filem cartoon 'Up'...lagu tema tak tau...tapi mmg best layan cartoon ni...sedih + kelakar

    BalasPadam