Manja la dia ..

by - Januari 30, 2013

 

Sejak baik dari demam dan kembali dapat demam (campak ), bila aku dukung gitu , dia confirm laaaa nak melentukkan kepalanya gitu .. Hurmm… Siann dia ..

Alhamdulillah .. camana pun dia demam , tak la dia merengek tengah malam .. Kalau mak dia , ngada skit .. Kalau takde .. ok jer dia lena .. hehehe … Kalau ada buaian ? Perghh .. lagi la lena ..

Hurmmm .. Bukan senang nak besarkan anak tapi anak berkira nak jaga mak ayah .. Hurmm…

You May Also Like

13 comments

  1. qhaliff comel lentuk kepala gituu. makin tembam dia even demam pun. hehe

    BalasPadam
  2. suatu masa nanti bahu Qhaliff tempat bonda dan ayahanda tumpang bersandar..amin..moga Qhaliff sentiasa sayang dan hormati bonda dan ayahanda kerana Allah..kerana Qhaliff anak yang soleh.. :)

    BalasPadam
  3. betul betul. anak-anak zaman skarang berkira nak jaga parents. berebut tanak jaga. bukan berebut nak jaga.-_-

    BalasPadam
  4. Blog tuan menarik,
    Kalu xkeberatan minta jasa baik pihak tuan, untuk listkan blog saya dalam pautan tuan.. ^_^

    BalasPadam
  5. Blog tuan menarik,
    klu xkeberatan minta jasa baik pihak tuan, untuk listkan blog saya dalam pautan tuan.. ^_^

    BalasPadam
  6. suka kan kalau baby lentokkkan kepala atas kita... :)

    BalasPadam
  7. Huhh.. Tengokla tangan n jari2 gebu tuu... Geram betul dgn qhaliff. Get well soon ya comel.

    BalasPadam
  8. Alololo.... manjanya dia....
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-ibu-amirul.html

    BalasPadam
  9. qhaliff memang budak yang baik =)

    BalasPadam
  10. manjanya..xthn tu tgk muka die..

    BalasPadam
  11. Geram tengok qhaliff buat gaya manja macam tu ..

    BalasPadam
  12. comel ngat terlentok gtu...manja la sgt

    BalasPadam