Anugerah Juara Lagu 2012/13

 

Aku rindukan kedamaian .. Genre skang , mmg tak leh diterima telinga aku .. Yang pop ok la .. Lain tu , hurmm..

Terus terang , satu lagu pun aku tak tau utk final kali ni. Kalau nun zaman rock kapak , perghhhhh .. nak g tandas pon tahan wooo kasi sampai iklan .. Tu pasal skg kena batu karang ..

Yup . Aku dah tua ...padahal baru cecah 27 tahun , 10 tahun lepas ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

6 ulasan:

  1. mmg betul Ben.Lagu2 skrg rasa kurang ajinomoto.Tak mcm lagu dulu2.Tapi lagu Yuna best.

    BalasPadam
  2. Betullah.. lagu2 lama jugak 'berhantu'..
    Skrg byk tak tau dari tau lagu2 yang ada..

    BalasPadam
  3. stuju ngan bro ben.. mmg dulu2 tiptop ajl.. skrg lagu yg msuk pn tak terasa nak nonton ajl

    BalasPadam
  4. Bhai Ben...

    Hahaha... kalu lu dah tua... gua lagilah dah tua.... baru 24 tahun diterbalikkan.... hahaha

    C++
    CipanTapirTenuk.Blogspot

    BalasPadam
  5. part last tu mmg best bila ada Rahmat Mega, Aris Ariwatan dan juga Ramli Sarip...

    BalasPadam
  6. dalam byk2 persembahan cuma suka kat aizat ngan rock kapak jew....siap nyani sekali...ngeh..ngeh...la baru 27 kew...ingatkan da 36 tahun....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009