Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 6 Januari 2013

Anugerah Juara Lagu 2012/13

 

Aku rindukan kedamaian .. Genre skang , mmg tak leh diterima telinga aku .. Yang pop ok la .. Lain tu , hurmm..

Terus terang , satu lagu pun aku tak tau utk final kali ni. Kalau nun zaman rock kapak , perghhhhh .. nak g tandas pon tahan wooo kasi sampai iklan .. Tu pasal skg kena batu karang ..

Yup . Aku dah tua ...padahal baru cecah 27 tahun , 10 tahun lepas ..

Published with Blogger-droid v2.0.9

6 komen :

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

mmg betul Ben.Lagu2 skrg rasa kurang ajinomoto.Tak mcm lagu dulu2.Tapi lagu Yuna best.

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

Betullah.. lagu2 lama jugak 'berhantu'..
Skrg byk tak tau dari tau lagu2 yang ada..

Paly berkata... [Reply to comment]

stuju ngan bro ben.. mmg dulu2 tiptop ajl.. skrg lagu yg msuk pn tak terasa nak nonton ajl

SysOp berkata... [Reply to comment]

Bhai Ben...

Hahaha... kalu lu dah tua... gua lagilah dah tua.... baru 24 tahun diterbalikkan.... hahaha

C++
CipanTapirTenuk.Blogspot

adza irdawati berkata... [Reply to comment]

part last tu mmg best bila ada Rahmat Mega, Aris Ariwatan dan juga Ramli Sarip...

suzie berkata... [Reply to comment]

dalam byk2 persembahan cuma suka kat aizat ngan rock kapak jew....siap nyani sekali...ngeh..ngeh...la baru 27 kew...ingatkan da 36 tahun....

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI