Berak tapi tak tau nak cakap camana !

 

Siann anak aku nehhh .. Kul 3 pagi terjaga .. Berak dengan banyaknya sbb makan pun banyak .. Bila dah berak , tak tau pulak nak kejut mak dia .. Dia ni , kalau dah berak , la la tu gak nak suh basuh .. Tamo simpan lama lama.. Huhu.. Pembersih la kot .. Ikut sapa pun tak tau laaa ..

Dia dah jaga.. Abis dia kacau mak dia.. Bapak dia , tak berani lak nak kaco.. Walaupun bapak dia lebih berhati mulia .. Hehe .. Kacau punya kacau .. Mak dia tak nak bangun gak tapi dok perati dalam diam je .. Kot la nanti dia boring dia tidur tapi ternyata meleset andaian tu..

Last last , dia panjat badan mak dia dan halakan bontot ke hidung mak dia .. Hahahaha .. Tu diaaa.. amik kauuuu .. Terus jaga .. Dan gi cuci .. Bapak dia , pura pura tidur .. lalalal ..

Dan kul 5 pagi , baru sambung tidur balik .. Dan mak dia tak leh tidur dah ! Hihi.. Siannnn .. Bapak dia ?? Tentulahhhhhhhh jaagaaaaaa jaga ayam je .. hehe ..

11 ulasan:

  1. hahahhahhaha patut Qhaliff hala montot kat bapak dia.. baru ngam!

    BalasPadam
  2. Hehehe nakalnya Qhaliff ni sabar jelah.

    BalasPadam
  3. alolo..kang dah kena..mana boleh peram bahan buangan lama-lama..kekeke

    BalasPadam
  4. hahhaha...
    pandai qhaliff..
    taktik tu berjaya...
    pasni boleh buat kat daddy plak ye...

    Hahahahaha...

    BalasPadam
  5. seronok baca kisah Qhaliff ni...
    bijak betul kejutkan mak dia siap suakan montot nk bgtau mak dia yak2 eh...pandai2..kesian mak..

    BalasPadam
  6. bau mesti macam tembelang busuk nih. kehkeh

    BalasPadam
  7. budak2 ni bijak tau, mcm baby sy umo 3 bulan, lepas je sy bukak pampers terus dia senyum. Agaknya dalam hati dia ckp mak aku ni tak paham2 hehe

    BalasPadam
  8. mmg la bapak mcm tu anak berak wat tdo...xsedo2..sbb sedo kang terpakse basuh montot anak kan kan..

    BalasPadam
  9. pandai Qhaliff nak dera mak dia...
    bapak dia tidur-tidur ayam yea....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.