Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 22 Januari 2013

Berak tapi tak tau nak cakap camana !

 

Siann anak aku nehhh .. Kul 3 pagi terjaga .. Berak dengan banyaknya sbb makan pun banyak .. Bila dah berak , tak tau pulak nak kejut mak dia .. Dia ni , kalau dah berak , la la tu gak nak suh basuh .. Tamo simpan lama lama.. Huhu.. Pembersih la kot .. Ikut sapa pun tak tau laaa ..

Dia dah jaga.. Abis dia kacau mak dia.. Bapak dia , tak berani lak nak kaco.. Walaupun bapak dia lebih berhati mulia .. Hehe .. Kacau punya kacau .. Mak dia tak nak bangun gak tapi dok perati dalam diam je .. Kot la nanti dia boring dia tidur tapi ternyata meleset andaian tu..

Last last , dia panjat badan mak dia dan halakan bontot ke hidung mak dia .. Hahahaha .. Tu diaaa.. amik kauuuu .. Terus jaga .. Dan gi cuci .. Bapak dia , pura pura tidur .. lalalal ..

Dan kul 5 pagi , baru sambung tidur balik .. Dan mak dia tak leh tidur dah ! Hihi.. Siannnn .. Bapak dia ?? Tentulahhhhhhhh jaagaaaaaa jaga ayam je .. hehe ..

11 komen :

ZazaMyMoon berkata... [Reply to comment]

hahahhahhaha patut Qhaliff hala montot kat bapak dia.. baru ngam!

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

Hehehe nakalnya Qhaliff ni sabar jelah.

Wanie Warniee berkata... [Reply to comment]

kiut miut ja qhalif nie

Zee Suhaini berkata... [Reply to comment]

alolo..kang dah kena..mana boleh peram bahan buangan lama-lama..kekeke

NurHafiza Fadzil berkata... [Reply to comment]

hahhaha...
pandai qhaliff..
taktik tu berjaya...
pasni boleh buat kat daddy plak ye...

Hahahahaha...

MimahAjil berkata... [Reply to comment]

seronok baca kisah Qhaliff ni...
bijak betul kejutkan mak dia siap suakan montot nk bgtau mak dia yak2 eh...pandai2..kesian mak..

hasyimahshe berkata... [Reply to comment]

bau mesti macam tembelang busuk nih. kehkeh

Mamaleesya berkata... [Reply to comment]

budak2 ni bijak tau, mcm baby sy umo 3 bulan, lepas je sy bukak pampers terus dia senyum. Agaknya dalam hati dia ckp mak aku ni tak paham2 hehe

~ cik AiN pinky ~ berkata... [Reply to comment]

bijaknye Qhaliff...hehehe ^^,

juju berkata... [Reply to comment]

mmg la bapak mcm tu anak berak wat tdo...xsedo2..sbb sedo kang terpakse basuh montot anak kan kan..

Sukma Haron berkata... [Reply to comment]

pandai Qhaliff nak dera mak dia...
bapak dia tidur-tidur ayam yea....

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI