Dapur Tanpa Sempadan...

Selasa, 1 Januari 2013

Hahaha...Hahaha..Hahaha..

Hahahahaha...Dah tak leh nak g main kat tangga dah diaa.. hahahaha.. Suka sangat nak g sanaa .. hehehe..

Kejam gile bapak dia kan ? Utk kebaikkan dia gak.. Kang tersembam kat tangga tu .. Haaaa ..

Aku kepung dia ngan sofa .. tengah tengah letak tilam .. Lalala..

Published with Blogger-droid v2.0.9

21 komen :

adza irdawati berkata... [Reply to comment]

hehehehe dah tak boleh main tangga lagi lah ... Rumah akk pun sama jugak dulu2 masa anak2 akak kecik2 lagi.. siap arwah ayah akak buat pagar kat tangga dan jalan ke dapur lagi hehe

ishy77 berkata... [Reply to comment]

suka aih daddy dia..
haha
cepat qhaliff cari jalan keluar yehh!

Vee Lea berkata... [Reply to comment]

Cantik la tangga tu. Smart design. Hihiikkk. Qhaliff macam biasa la, sgt cumil!

MaYa MustWany berkata... [Reply to comment]

hihihi tuh msti gigih nk p sana gak tuh abg ben

MawardiYunus berkata... [Reply to comment]

ahahha kesian dia.. mesti tersiksa huhu

L.O.V.E.P-QaH berkata... [Reply to comment]

Bsungguh sungguh Qhaliff nak kluar dr kubu sofa tu..kesian dia..comel sgt! :D

Paly berkata... [Reply to comment]

tersemban = sakit
hoho

careno berkata... [Reply to comment]

Bro... nnti bli alat apa ntah yg letak kat bucu tangga tu.... utk safety baby... kat ikea ada jual... bucu tak tajam...

anne berkata... [Reply to comment]

comel.
lagi dihalang, lagi la dia nak pergi main kt tangga tu. hehe..

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

besar sikit nanti, panjanglah akal qhalif nak ke tangga tu..:)

Izzah berkata... [Reply to comment]

Assalam...
mmg tersangat lah geram dgn dak kecik nie tau...mmg 'like' jer kalo pic dia up kat fb tu...

*bila lah rezeki nak dpt baby boy !

nazreen wai berkata... [Reply to comment]

hahaha..mmg kejam la bapak di ni :)

eray berkata... [Reply to comment]

kah kah kan dah kene kepung, bebudak besar nie memang obses ngn tangga, pantang nampak, mesti nak try panjat.

http://welovesusuibu.blogspot.com/2012/12/dulu-anak-tak-nak-makan-kini-makan.html

Umi Nazrah berkata... [Reply to comment]

sangat paham situasi ni. demi kebaikan anak2 kan, kita kena buat jugak. nampak zalim. tapi demi kebaikan.

Yana Libra berkata... [Reply to comment]

idea yg kreatif~ :)

Riena Haiqal berkata... [Reply to comment]

lebih baik begitu daripada ada apa2 nantikan.. jauhkan la segala keburukan.. (^_^)

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

alaa kejap je tu ben, tak lama lagi dia pandai panjat kluar dr sofa tu dia lak gelakkan daddy nya hehehe. nnt daddy buat laa gate kat tangga tu yer :-)

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

baik daddy wat gate kat tangga tu sebelum dia panjang akal dapat idea cam maner nak lepas ke tangga tu...

Muja.. berkata... [Reply to comment]

dady kena cepat2 buat pagar tuh..kalo maleh bebeno beli ajer pagar ready made..

Mira Adzlia berkata... [Reply to comment]

kne psg pgr tu..hihi

Nadia Johari berkata... [Reply to comment]

hahaha.bgus tu..

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI