Hahaha...Hahaha..Hahaha..

Hahahahaha...Dah tak leh nak g main kat tangga dah diaa.. hahahaha.. Suka sangat nak g sanaa .. hehehe..

Kejam gile bapak dia kan ? Utk kebaikkan dia gak.. Kang tersembam kat tangga tu .. Haaaa ..

Aku kepung dia ngan sofa .. tengah tengah letak tilam .. Lalala..

Published with Blogger-droid v2.0.9

21 ulasan:

  1. hehehehe dah tak boleh main tangga lagi lah ... Rumah akk pun sama jugak dulu2 masa anak2 akak kecik2 lagi.. siap arwah ayah akak buat pagar kat tangga dan jalan ke dapur lagi hehe

    BalasPadam
  2. suka aih daddy dia..
    haha
    cepat qhaliff cari jalan keluar yehh!

    BalasPadam
  3. Cantik la tangga tu. Smart design. Hihiikkk. Qhaliff macam biasa la, sgt cumil!

    BalasPadam
  4. hihihi tuh msti gigih nk p sana gak tuh abg ben

    BalasPadam
  5. ahahha kesian dia.. mesti tersiksa huhu

    BalasPadam
  6. Bsungguh sungguh Qhaliff nak kluar dr kubu sofa tu..kesian dia..comel sgt! :D

    BalasPadam
  7. Bro... nnti bli alat apa ntah yg letak kat bucu tangga tu.... utk safety baby... kat ikea ada jual... bucu tak tajam...

    BalasPadam
  8. comel.
    lagi dihalang, lagi la dia nak pergi main kt tangga tu. hehe..

    BalasPadam
  9. besar sikit nanti, panjanglah akal qhalif nak ke tangga tu..:)

    BalasPadam
  10. Assalam...
    mmg tersangat lah geram dgn dak kecik nie tau...mmg 'like' jer kalo pic dia up kat fb tu...

    *bila lah rezeki nak dpt baby boy !

    BalasPadam
  11. hahaha..mmg kejam la bapak di ni :)

    BalasPadam
  12. kah kah kan dah kene kepung, bebudak besar nie memang obses ngn tangga, pantang nampak, mesti nak try panjat.

    http://welovesusuibu.blogspot.com/2012/12/dulu-anak-tak-nak-makan-kini-makan.html

    BalasPadam
  13. sangat paham situasi ni. demi kebaikan anak2 kan, kita kena buat jugak. nampak zalim. tapi demi kebaikan.

    BalasPadam
  14. lebih baik begitu daripada ada apa2 nantikan.. jauhkan la segala keburukan.. (^_^)

    BalasPadam
  15. alaa kejap je tu ben, tak lama lagi dia pandai panjat kluar dr sofa tu dia lak gelakkan daddy nya hehehe. nnt daddy buat laa gate kat tangga tu yer :-)

    BalasPadam
  16. baik daddy wat gate kat tangga tu sebelum dia panjang akal dapat idea cam maner nak lepas ke tangga tu...

    BalasPadam
  17. dady kena cepat2 buat pagar tuh..kalo maleh bebeno beli ajer pagar ready made..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.