Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 30 Januari 2013

Jangan salahkan mak bapak !

 

Sian anak aku … huhu.. Dah bekas lebam tambah ngan gigitan nyamuk ..

Tak pe.. tulah keturunan Ashaari ! Hahaha .. Memang lasak ! Semua anak buah aku yang jantan gitu. Takde lebam , bukan jantan .. hehehe… Lembut lembut , letih gak..

Memang la…. baby lagi .. dah nak wat camana kan ? Dia yang nak merangkak .. Kang dok kawal , dia tak explore dunia dia .. Segalanya dikawal dek komando .. huhu ..

Dah letak ubat tadi .. Mak aku letak .. Dia kata ok.. Anak buah aku yang suka terjun katil dan tergolek kat padang tu , ok je bila taruk tu .. Apa ke nama dia ? Aku pon tak tau .. hehe ..

Nampak cam kena dera je dia .. Hehehe .. Tak pe .. Qhaliff , ni kesan dari tamo dengar cakap daddy ! Kalau alasan takde akal , ok lagi .. Nanti dah ada akal pon tamo dengar .. belek belek la gambar ni yer !

11 komen :

YanaHime berkata... [Reply to comment]

alahai...kesian nyaa Qhaliff...

petua klu lebam2:

ambik bawang putih, titik sikit bg hancur. minyak yg keluar tu sapu kat tempat lebam. In sha allah, akan kurang lebam tu.

Hanida Moss berkata... [Reply to comment]

biar dia rasa sakit. baru dia tahu apa tu erti kehidupan. hahahha

Eyqa Hasnan berkata... [Reply to comment]

Sian bambam nie ..

Nurul Filzah berkata... [Reply to comment]

Qhaliff si lasak !!

PaPa Blogger berkata... [Reply to comment]

ala keciannya qhaliff... tapi betul gak kan,,, kekadang budak kalau tak rasa sakit, dia tak tahu benda tu tak boleh main.... nasib baik takde ape ape...

Amin A. R berkata... [Reply to comment]

yer la..qhaliff dah macam mangsa penderaan...ishhhhhh...

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

...takpe, lebam sikit. Nanti Qhaliff dah besar, jangan bertumbuk pulak yea...

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

Qhaliff tetap comel la :)

Carlos Santiago berkata... [Reply to comment]

budak2..xkena gigitan,xnampak kejantanan dia...hehe

Ibu Amirul berkata... [Reply to comment]

bravo.... hahaha standard lah budak lelaki.... saya ada 3 anak lelaki... pening-pening....

deno berkata... [Reply to comment]

budak2 kalau takde lebam tak sah.. tak kira laki ke pompuan.. kan? :)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI