Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 30 Januari 2013

Lega tengok dia ..

 

Tadi gi klinik . Doktor , sangatlah tidak mesra berbanding yang aku gi tempohari .. Yang ari tu , walaupun dah malam , dia check sungguh sungguh .. Gi klinik swasta okeh ! Bayar , bukan free !!

Photo

Tak kisahlah .. Asal Qhaliff sihat .. Walaupun doktor sarankan tadi nak amik darah padahal demam dia dah ok pon .. Takut denggi katanya.. Amboi.. Simptom lain tkde pon .. Cuma demam jer.. Hurmm.. Tapi batuk dan tekak ada sikit merah. Makan ? Hahahaha .. Siap berebut ngan bapak dia lagi ada laaaa ..

Yang tersembam  pagi tadi punya kesan , pon dah ilang.. Tinggal ciput je .. Ok laaa.. Tadi petang pon nyaris nak jadi lagi ! Nasib baik aku dah standby disisi dia .. Haihhh … Anak jantan sorang neh !

Photo

Photo

Tak pe la Qhaliff.. Esok kita gi lepak umah tok eh .. Sana leh main ngan abang Danish ngan akak Dania .. Hehe.. Takde la boring sengsorang jer .. Main ngan daddy , asik kena lambung jer.. Hahaha .. Daddy wat bahan senaman jer.. 10 kg wooo ! Naik muscle aku .. hahaha ..

8 komen :

Cik Reena Tan berkata... [Reply to comment]

alolo.. cian qhalif.
cepat2 sembuh ye qhalif.
sonok tgk gelagat ben dgn qhalif ni.
:)

Farah Waheda Wahid berkata... [Reply to comment]

lain sikit rupa anak bujang tecik ni bila x sihat...yang jatuh tersembam tu nasib x kena mata...aunty dah risau jer tadi... hu hu hu...

Syafiq Ajis berkata... [Reply to comment]

haha.. usah risau.. laki kuat !! kasi je qhalif minum tongkat ali.. bahahaha..

www.longoi.com

Ayu sukatiakula berkata... [Reply to comment]

dulu masa dok nilai, suka g klinik an-nisa kt tmn melati. mesti request doc suraya.. sanggup datang ikut timetable dia. sebab dia best..explain dgn detail, layanan superb.. xtau la ade lg ke x doc tu kat situ

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

moga Qhaliff cepat sembuh hendakNYA..
geeerrraaammm nengok dia.. ;)

the tempo of life berkata... [Reply to comment]

haha mesti aktif dan lasak dia ni

BrightEye berkata... [Reply to comment]

qhaliff bum2

Aeda Zainal berkata... [Reply to comment]

alahai kembung ja muka qhaliff, alhamdulillah dia okey ja ^^

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI