Lega tengok dia ..

 

Tadi gi klinik . Doktor , sangatlah tidak mesra berbanding yang aku gi tempohari .. Yang ari tu , walaupun dah malam , dia check sungguh sungguh .. Gi klinik swasta okeh ! Bayar , bukan free !!

Photo

Tak kisahlah .. Asal Qhaliff sihat .. Walaupun doktor sarankan tadi nak amik darah padahal demam dia dah ok pon .. Takut denggi katanya.. Amboi.. Simptom lain tkde pon .. Cuma demam jer.. Hurmm.. Tapi batuk dan tekak ada sikit merah. Makan ? Hahahaha .. Siap berebut ngan bapak dia lagi ada laaaa ..

Yang tersembam  pagi tadi punya kesan , pon dah ilang.. Tinggal ciput je .. Ok laaa.. Tadi petang pon nyaris nak jadi lagi ! Nasib baik aku dah standby disisi dia .. Haihhh … Anak jantan sorang neh !

Photo

Photo

Tak pe la Qhaliff.. Esok kita gi lepak umah tok eh .. Sana leh main ngan abang Danish ngan akak Dania .. Hehe.. Takde la boring sengsorang jer .. Main ngan daddy , asik kena lambung jer.. Hahaha .. Daddy wat bahan senaman jer.. 10 kg wooo ! Naik muscle aku .. hahaha ..

8 ulasan:

  1. alolo.. cian qhalif.
    cepat2 sembuh ye qhalif.
    sonok tgk gelagat ben dgn qhalif ni.
    :)

    BalasPadam
  2. lain sikit rupa anak bujang tecik ni bila x sihat...yang jatuh tersembam tu nasib x kena mata...aunty dah risau jer tadi... hu hu hu...

    BalasPadam
  3. haha.. usah risau.. laki kuat !! kasi je qhalif minum tongkat ali.. bahahaha..

    www.longoi.com

    BalasPadam
  4. dulu masa dok nilai, suka g klinik an-nisa kt tmn melati. mesti request doc suraya.. sanggup datang ikut timetable dia. sebab dia best..explain dgn detail, layanan superb.. xtau la ade lg ke x doc tu kat situ

    BalasPadam
  5. moga Qhaliff cepat sembuh hendakNYA..
    geeerrraaammm nengok dia.. ;)

    BalasPadam
  6. alahai kembung ja muka qhaliff, alhamdulillah dia okey ja ^^

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.