Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 30 Januari 2013

Manja la dia ..

 

Sejak baik dari demam dan kembali dapat demam (campak ), bila aku dukung gitu , dia confirm laaaa nak melentukkan kepalanya gitu .. Hurmm… Siann dia ..

Alhamdulillah .. camana pun dia demam , tak la dia merengek tengah malam .. Kalau mak dia , ngada skit .. Kalau takde .. ok jer dia lena .. hehehe … Kalau ada buaian ? Perghh .. lagi la lena ..

Hurmmm .. Bukan senang nak besarkan anak tapi anak berkira nak jaga mak ayah .. Hurmm…

13 komen :

aNiss :):) berkata... [Reply to comment]

qhaliff comel lentuk kepala gituu. makin tembam dia even demam pun. hehe

PeRdU cINta berkata... [Reply to comment]

suatu masa nanti bahu Qhaliff tempat bonda dan ayahanda tumpang bersandar..amin..moga Qhaliff sentiasa sayang dan hormati bonda dan ayahanda kerana Allah..kerana Qhaliff anak yang soleh.. :)

the tempo of life berkata... [Reply to comment]

betul betul. anak-anak zaman skarang berkira nak jaga parents. berebut tanak jaga. bukan berebut nak jaga.-_-

Gelombang Anak Muda berkata... [Reply to comment]

Blog tuan menarik,
Kalu xkeberatan minta jasa baik pihak tuan, untuk listkan blog saya dalam pautan tuan.. ^_^

Gelombang Anak Muda berkata... [Reply to comment]

Blog tuan menarik,
klu xkeberatan minta jasa baik pihak tuan, untuk listkan blog saya dalam pautan tuan.. ^_^

deno berkata... [Reply to comment]

suka kan kalau baby lentokkkan kepala atas kita... :)

AmalinaLee berkata... [Reply to comment]

Alahai comelnya ^_^

meera berkata... [Reply to comment]

Huhh.. Tengokla tangan n jari2 gebu tuu... Geram betul dgn qhaliff. Get well soon ya comel.

Ibu Amirul berkata... [Reply to comment]

Alololo.... manjanya dia....
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-ibu-amirul.html

Fazi Isma berkata... [Reply to comment]

qhaliff memang budak yang baik =)

mamma mia berkata... [Reply to comment]

manjanya..xthn tu tgk muka die..

Eyqa Hasnan berkata... [Reply to comment]

Geram tengok qhaliff buat gaya manja macam tu ..

aima berkata... [Reply to comment]

comel ngat terlentok gtu...manja la sgt

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI